Пълнолуние в Стрелец и Близнаци: освободете се от всичко ненужно!

Чака ни пълнолуние на 14 декември в знаците Стрелец-Близнаци.

След като по време на новолунието в Стрелец поставихме правилните цели и вярната посока, които служат на нашето израстване и изграждане като пълноценни личности, които активно участват в света, сега дойде времето на пълнолунието за този месец, разказва Бистра в новото си видео от канала "Harmony within" във Vbox7.com

>>> Вижте годишния Хороскоп за 2017-а нa Edna.bg ТУК >>>

Както всяко пълнолуние, и това ще прояви всички теми, по които имаме задачи и работа, особено тези, свързани с гъвкавост, лекота, широта на възгледите и философски теми, свободата и вярата.

Така че това е моментът, в който имаме възможността окончателно да освободим всичко, което вече не ни служи, връща ни към миналото и пречи да живеем в настоящето.

Оста Стрелец-Близнаци се нарича още и ос на познанието и активността и към момента ни напомня, че всичко се движи и променя и че промяната е онова, благодарение на което имаме възможността да се развиваме и да надграждаме. 

Няколко са планетите, които правят аспекти към това декемврийско пълнолуние:

Сатурн, който поставя темата за това да открием кои са истинските отговорности към нас самите, към своето израстване, щастие и развитие.

Сатурн позволява и е добре да се направи равносметка на постигнатото дотук и планиране на посоката ви занапред. Ако сте свършили определена работа със себе си, няма да минете през депресивни състояния, песимизъм и остра негативна самокритика. 

С помощта на положителните аспекти на Уран и Юпитер - планетите, най-вече отговорни за по-големите промени, за разширяването на съзнанието и мирогледа, можете да постигнете тези неща в степента, в която сте готови.

Снимка: netinfo

Положителният аспект на Марс към пълнолунието ще даде възможността смело и с лекота да се пристъпи към действия по поставените цели, взетите решения и реализацията им.

Като цяло Времето на пълнолунието този месец е подходящо за активни занимания със спорт, четене, посещения на курсове, семинари, учене и пътувания- близки и далечни. Така даваме и възможност на промените в нас да се случват по-плавно и хармонично.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти