Пълнолуние в Дева: Период на конфликти и изясняване на проблемни ситуации

луна
Снимка: Thinkstock

В 02:51 часа на 2 март българско време е Пълнолуние в знака Дева.

Денят е благоприятен за провеждане на лунната диета и изчистване на организма от токсините.

Дните до следващото Новолуние на 17 март са благоприятни за довършване на започнати дела и взаимоотношения, както и за оперативни интервенции.

затъмнение луна
Снимка: Unsplash

Звездното влияние на този ден, а и в периода до 17 март, е по-дисхармонично за родените през втора и трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите две декади. Слънцето в Риби е в съвпад с Нептун, а Луната – в опозиция с тях. От друга страна Венера и Меркурий в Риби са в неблагоприятен аспект с Марс в Стрелец.

луна
Снимка: Unsplash

Родените през втора декада на изброените знаци трябва да се предпазват от измами, кражби, интриги, инфекции и алергични прояви. Внимавайте също и с храната, защото са възможни хранителни интоксикации.

При родените през трета декада трябва да се предпазват от спорове и скандали в отношенията с хората, от неприятности с полицията или от финансово естество, от инциденти по пътищата и т.н. Възможни са прояви на ревност в отношенията при някои хора, както и финансови проблеми.

жена луна
Снимка: Thinkstock

Не рискувайте финансово и бъдете внимателни в отношенията си с хората, за да не се усложни ситуацията.

На 2 март, както и в дните през следващите две седмици, звездното влияние е по-благоприятно за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион, Козирог.

Пред вас могат да се появят нови възможности, благоприятно развитие в делата ви и повече разбирателство с близки и с хора, които имате някакви взаимоотношения.

жена луна
Снимка: Thinkstock

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти