Предстоят два магични дни: вдъхновението витае във въздуха

меркурий слънце
Снимка: iStock

За много от вас денят вече е преполовен, но е добре да отбележим какви благоприятни два дни предстоят.

Днес Слънцето и Меркурий са в съвпад, така че едва ли сте изненадани, ако се чувствате вдъхновени.

Умът ви ще се чувства осветен и активен, което прави този ден чудесен за изследване на нови подходи и перспективи, независимо дали ще е у дома, на работното място или другаде.

Но имайте предвид, че този транзит не е от тези, които ви карат да се чувствате заредени с позитивна енергия задължително. Много от вас ще видят ясно изпъкнали проблемите, които се случват в живота ви, или пък ще видите прогреса, койт сте постигнали. Бъдете нащрек за знаци и синхроничности, които предизвикват вдъхновяваща мисъл или ви карат да признаете алтернативна гледна точка.

Какво трябва да направи всяка зодия, за да има невероятна 2022-ра година

Обърнете внимание на всяка интригуваща информация, на която попаднете, и направете допълнително проучване. Възможно е да откриете информация, която ще е ключова за по-нататъшния ви прогрес. Днес също е подходящ ден да се заемете по-задълбочено с някакъв проект, който включва писане или задълбочено разследване.

Отделете допълнително време и място в графика си, за да осмислите и изразите смисъла на всичко, върху което работите. Докато пишете или говорите за каквито и да било идеи, върху които работите, може внезапно да осъзнаете основното послание, което целите да предадете на другите.

А утре очаквайте транзит, който освен, че е благосклонен към всички, се свързва добре с енергията от днешния.

Утре транзитът между Слънцето и Луната дава положителен тласък на емоционалната енергия, тък като аспектът представлява секстил. Той дава възможност за по-общително отношение и насърчава по-хармонични взаимоотношения с приятелите и семейството.

Ще ви е по-лесно да се отпуснете и ще ви е удобно просто да бъдете себе си, с по-малко грижи и притеснения. Ще бъде идеалният момент да поемете инициативата да се справите с всички проблеми във взаимоотношенията, които сте имали напоследък, особено в романтичен план.

Така че, изпълнете тези два дни и в рефлексия, и в общуване. Имате възможност да откриете отговорите на въпроси, които си задавате от много време и да направите отношенията си още по-здрави и свързани.

Най-успешните и магични дни през декември

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти