Предстои Новолуние на 26-ти - идеално време да привлечете повече пари в дома си!

Предстои Новолуние на 26-ти - идеално време да привлечете повече пари в дома си!
Снимка: Thinkstock

Трябва да знаем какви са ритуалите за богатство и как да ги прилагаме!

На 26-ти (сряда) в 15:18 часа настъпва Новолунието в Телец. 

Новолунието е идеалното време да се съсредоточите върху бъдещите планове. А именно върху кои, указва знакът от зодиака, в който се е намира Луната в момента на нейното раждане за съответния месец (новолунието, появата на Нова Луна).

В деня и часа на новолунието, необходимо е да се вземат произволни купюри и да се поставят  на места, където нямат достъп неупълномощени лица (любопитните деца, съпрузи, свекърви / или на открито.)

След 3 дни, в часа на поставянето им, е необходимо  да приберете събралите силата на растящата Луна купюри и бързо да отидете да ги похарчите (за покупки, заплащане на услуги, връщане на кредити – въобще вкарайте вашите купюри в руслото на паричния поток)

След завършване на ритуала, спокойно чакайте кога посетите от вас зърна ще дадат резултат.  Обикновено се появява под формата на неочаквано пари (премия, откриването на дълго забравени неприкосновени запаси, връщане на отписани заеми).

Снимка: Thinkstock

Ето няколко правила:

Задължителни:

1. Парите не трябва да забравяте несъбрани, с това ще им покажем своето безразличие, а те не обичат това.
2. Парите не трябва да се „притесняват” по време на тридневния им растеж. 
3. Парите трябва да бъдат похарчени в пълен размер. По-добре добавете още малко от вас

Предстои Новолуние в Телец - прекрасно време за ново начало!

Не особено задължителни:

1. Практиката показва, че резултатът не се променя, ако промените часа. Например, вместо в 2 часа през нощта, ги поставите на определените места след събуждането си.

Съществува и още една техника за пивличане на богатство във вашия дом. Тя принадлежи на Алексей Фад – сребърeн финалист от „Битка на екстрасенсите”.

Ето какво казва той:

" Препоръчвам Ви да се запознаете със обреда за привличане на пари в живота си, като за целта е  необходимо да се включите (свържете) към света на финансовите потоци.

Като начало, не забравяйте, че цветът на парите е зелен, стихията на парите е метал, докато числото на парите – пет.

Снимка: Thinkstock

И така – нужно ви е да се снабдите със зелен метален съд. Вярвате, или не, но много от клиентите ми успешно използват за обреда металния кен от бира« Карлсберг »! Той е зелен и на него е изобразен прекрасният символ за привличане на парите – златната корона.

3-те зодии, които ще забогатеят през 2017-а

Сутринта в деня на новолунието, или в първата седмица след него, в тази касичка (банка) пускаме 55 монети – по 5 или 50 стотинки. По този начин ние вливаме в съда енергията на числото 555, затваряме отверстието с восък и капанът за пари е готов.

Вземаме касичката (банката) в дясната  ръка и започваме да обикаляме апартамента или стаята в посока на часовниковата стрелка говорейки: „Вед Ваяна мани горы!” и подрусваме касичката като дрънкалка. Приключвайки (например след 5 мин.) си представяме, че над нас се изсипва дъжд от монети.

Снимка: Thinkstock

Обредът може да се повтаря 3 поредни дни: много скоро парите започват да се появяват в портмонето.

Кой е най-големият житейски урок за всяка зодия?

Ако ви е нужна конкретна сума – представете си, че е в ръцете ви, но с една уговорка – поискайте от Висшите сили два пъти повече – защото обикновено дават  половината от исканото. Този обред води до получаването на парични суми в много кратко време, неговата сила и ефективност са тествани от хиляди мои клиенти. »

Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти