Плутон става директен: От 3-ти октомври се сбъдват най-силните ни желания!

мистично магия планети звезди луна астро
Снимка: Istock

Плутон става директен! Трябва да дадем дължимото на тази мощна планета и то с голямо страхопочитание!
Трайни следи в живота на хората оставят транзитите на Плутон. Той се движи много бавно за около 21г. минава един единствен знак!

И носи със себе си смъртта и възраждането - необратимите процеси на трансформация. Не случайно е планета Управител на Скорпионите, които най-добре се справят с това. Неговите ретроградни цикли са много дълги, месеци наред.

Ретроградното движение забавя ефекта от транзита. При него изглежда така, сякаш една планета преминава до три път през една и съща точка в астралната карта. Така ефекта от процеса става по-силен и човек получава три пъти възможности, за да осъзнае и преживее влиянието.

Вижте ТУК какво трябва да направите и да очаквате сега, когато Плутон вече е Директен >>>

При първото преминаване обикновено се случва криза.

При второто преминаване, когато транзитиращата планета сякаш “се връща” към наталната - човек придобива нови прозрения и предприема действие.

При третото, когато планетата тръгне отново напред - кризата се разрешава и се намира решение.
Така, че е много важно да знаете в периода на ретроградност на дадена планета, вие имате ли там на същите позиции /градуси/ планети в рождените си карти и какви...

На 03.10.2019г. Плутон спира своето Ретроградно движение около 20-ти градус на знака Козирог. Родените след 9-10 януари и хората с Асцендент Козирог най-силно ще усетят неговата дълбока трансформираща енергия. За другите два земни знака Телец и Дева не е толкова тежък и страшен, по-скоро е изчистващ тежестите. За Рак, Овен и Везни пък аспекта е сложен, особено, родените в края на тези знаци.

Изминаха пет месеца, в които Плутон беше ретрограден /от края на април 2019г/. Това даде възможност за един много интровертен период, в който всички ние да се обърнем навътре към нашата същност. Някои са се справили успешно и са намерили съкровища, други вероятно са се уплашили и не са направили нищо, държейки се за старите модели. Но да не забравяме, че догодина той отново ще бъде ретрограден и ще даде шанс повторно - да се отървем от тежестите, които дълбоко и бавно са натрупвани в нас с времето.

Вижте ТУК какво трябва да направите и да очаквате сега, когато Плутон вече е Директен >>>

Автор: Мария Василева - астролог

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти