Петък 13-и ще бъде магически празник за тези 4 зодии

жена неон светлини усмивка щастие
Снимка: iStock

Ако вярвате, че петък 13-и не е нищо друго освен ден на лош късмет, запитайте се как е възникнало това вярване. Вероятно не знаете защо съществуват определени суеверия и въпреки това те все още имат начин да ви грабнат и объркат.

Ако сте готови да пренебрегнете всяването на страх, свързано с петък 13-и, може да бъдете приятно изненадани от това, което откривате. И ако сте един от зодиакалните знаци, които ще имат най-добрия петък 13-и тази година, може дори да се забавлявате!

Вярвате или не, петък 13-и не се смята за ден с лош късмет. Всъщност много хора смятат, че това е ден, който празнува „божествената женственост“, която съществува във всеки един от нас. Ако се чувствате магически, може да искате да използвате този ден, за да отпразнувате магията, красотата, любовта и всички неща, заради които си струва да се живее. В крайна сметка петък е денят от седмицата, който се управлява от Венера – планетата на романтиката и приятелството, докато числото 13 е свързано с женствеността и плодородието.

Както и да го наречете, днешният петък 13-и е особено мощен. На 13 май 2022 Луната ще се движи през балансираните и красиви Везни, насочвайки ви към хармония и изграждане на взаимоотношения. Луната обаче също ще се приближава до силно трансформиращо лунно затъмнение в смъртоносния и драматичен Скорпион, което ще ви насърчи да направите някои големи промени в живота си. И с помощта на петък 13-и може просто да започнете да правите тези промени в живота си.

След като разбрахме кои са зодиите, които ще усетят най-силно тъмната енергия на този ден, ето и кои знаци трябва да празнуват този петък 13-и:

Зодиите, на които петък 13-и ще донесе късмет и позитивизъм

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти