Ожени се за някого от тези зодии

Колкото и бракът все повече да изглежда като мисия невъзможна, която вместо с „и заживели щастливо до края на дните си” завършва с развод или раздяла, винаги има изключения.

Оказва се например, че някои зодиакални знаци се разбират помежду си по-добре от други, особено когато се отнася за брачен живот.

Ето кои двойки от зодиака често се оказват по-успешни в създаването на щастливи и здрави семейства.

Риби и Дева

Те съчетават натурите си по един прекрасен и много хармоничен начин. И двете зодии са по-романтични, но Рибите определено са по-отворените към света. Те водят Девата смело напред, а тя винаги им оказва пълната си подкрепа.

Водолей и Близнаци

Близнаците са си луди глави, а пък Водолеите определено са по-спокойни и така създават едно страхотно равновесие помежду си, което пък им позволява да живеят като в същинска приказка. Любовта много трудно си отива от тази двойка.

Везни и Рак

Те не са най-перфектното съчетание, поне на пръв поглед, но се оказва, че са настроени на една вълна и си представят живота по сходен начин. Това помага на тази двойка да създаде стабилно семейство за пример, което става все по-сплотено с времето.

сватба брак двойка
Снимка: Thinkstock

приложение апп
Снимка: Edna.bg

приложение апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти