Отворен е енергийният коридор между двете затъмнения през август: как да променим живота си
Снимка: Thinkstock

Отворен е енергийният коридор между двете затъмнения през август: как да променим живота си

Тази година август е специален месец. С две затъмнения – лунно (което беше на 7 август) и слънчево. За последно сме виждали такова явление през 2008 г., следващия път то ще се повтори през 2026 г.

Но август е уникален и с това, че затъмненията дори се разделят на четири равни периода, а директният коридор заема средата на месеца – от 7 до 21 през месец август. Тази хармония на календара дава повече възможности да се възползваме от затъмненията, а правилните енергии да донесат хармония и баланс в живота ни.

Коридор от затъмнения  – това е времето между две затъмнения, когато те са в тясна времева близост едно до друго. В този случай то започна да тече от 7 август в деня на лунното затъмнение и завършва на 21 август в деня на слънчевото затъмнение. Това е минималното разстояние между тези две събития – целият коридор е две седмици.

Припомняме още, че слънчевите затъмнения се случват в деня на новолунието, а лунното попада точно обратното, на пълнолуние. Трябва също така да се има предвид, че въздействието на всяко затъмнение започва достатъчно ярко да се усеща в продължение на две седмици преди събитието, както и тази енергийна пътека се простира за две седмици след това.

По този начин, по време на затъмненията, коридорът на тези енергии са подредени една върху друга и могат да влязат в енергията на резонанса.

Ето списък на прости правила, за периода на коридора от затъмнения:

1. Не вземайте спонтанни и необмислени решения.

2. Не извършвайте големи сделки, свързани с много средства, като покупко-продажби на жилища, имоти, теглене на кредит, инвестиции.

3. Въздържайте се от важни обсъждания и разяснения в семейството и отношенията, важни жизнени въпроси.

4. Не бива да сменяте работата си, учебното заведение, или смяна на позицията.

5. Нужно е щателно да се обмисли организирането на тържества, вечеринки, честване на поводи и сватби.

В галерията ни ТУК можете да видите как влияе това събитие на всеки знак от зодиака >>>

Ако в периода се съмнявате за нещо, тревожите се, не можете да направите избор между няколко възможности, то е необходимо да отмените плановете си или поне да ги отложите за един месец.

Този уникален август ни дава възможност всеки ден не само да плуваме в морето или друго място с вода, но и да комбинираме тези процедури с пречистването на душата и ума. Съветът е да влезете във вода, за да медитирате или просто да се молите. След това три пъти да се потопите във водата и с главата си, за да почувствате как  водата отмива умората, грешките, лошите дела, вината и всичко, което ви притеснява.

Снимка: Thinkstock

След лунното затъмнение няма да бъдете изоставени, енергията му ще започне да избледнява, но в същото време ще се увеличи енергията на слънчевото затъмнение, което ще се проведе на 21 август. През тези две седмици – между 7 до 21 Август – трябва да се държите много предпазливо и внимателно.

В този период вие трябва да направите правилния избор: да разберете кои са нещата, които искате да вземете със себе си по житейския си път, а всичко останало трябва да бъде изхвърлено от живота ви.

Ако сте внимателни и упорити до деня на слънчево затъмнение – 21 Август, то ще ви посрещне чисти и обновени. Тогава ще дойде мига за градене на нови планове и мечти.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти