Отново навлизаме в ретрограден Меркурий до 5 септември: не стартирайте нови дейности!

Oтново дойде време за ретроградното движение на Меркурий, което се случва на тринайсти август и ще продължи до пети септември.

Вероятно вече сте чували много за ретрограден Меркурий, но едно напомняне, както и да знаете периода, за който това се случва, може да ви бъде от полза.

Това време не е подходящо за стартиране на нови дейности, водене на важни преговори и подписване на договори, тъй като е възможно впоследствие условията да се изменят и това да не е във ваша полза.

Не е време и за покупки, особено на техника и превозни средства. Ако правите такива, бъдете сигурни, че си пазите гаранцията, в случай че ви се наложи да я ползвате. Качеството на покупките е възможно да е по-ниско или да имат някакъв дефект, който да се прояви по-късно.

При работа с документи е добре да сте внимателни и да проверявате всичко.

Времето не е подходящо също и за пътувания, освен ако не е до места, които са ви познати и вече сте посещавали.

Ако по време на този период създавате нови познанства, възможно е те да са нетрайни.

Снимка: netinfo

За какво е подходящо времето? През периода на ретрограден Меркурий можете да довършвате отдавна започнати дела, да изяснявате стари ситуации и отношения. 

Добре премисляйте решенията си, преди да действате.

Това е най-доброто време за вътрешна работа, за равносметка и ретроспекция, както и за освобождаване на това, което вече не ви е нужно.

Опитайте също така да обмисляте думите си преди да се изказвате и се стремете към по-съдържателна и дълбока комуникация. 

Снимка: netinfo

Ценно е да си припомним, че мислите се превръщат в думи, думите - в дела, а те от своя страна изграждат живота ни, за това през този период е добре да се учим на съзнателно общуване и добро обмисляне на поведението си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти