От утре навлизаме в нов етап от живота си - всичките ни желания се сбъдват!

От утре навлизаме в нов етап от живота си - всичките ни желания се сбъдват!
Снимка: Thinkstock

На 6 септември у нас ще се наблюдава пълнолунието за септември, което се отличава с особена сила.

То е най-подходящият момент за отправяне на най-съкровените ни желания. Вярва се, че първите осем часа от него притежават най-мощен заряд, затова е най-добре да бъдат използвани точно те.

За да изпълните правилно ритуала, първо трябва да формулирате много точно и конкретно какво искате, като се стараете желанието да е кратко и достатъчно ясно. След това го напишете на листче и прекарайте поне 15 минути насаме с мислите си, в които си визуализирайте колкото може по-конкретно как то се сбъдва.

Ето как да привлечете в живота си по-лесно някой от следните важни аспекти:

Богатство 

Един от най-древните методи за привличане на финансово благополучие към дома също се извършва на пълнолуние. За целта трябва да напълните с вода стъклен съд и в нощта на пълнолуние да го оставите да се зарежда на прозореца на спалнята ви. Сутринта измийте лицето и ръцете си с водата, като в същото време си наричате през идващите дни да напълните портмонето си с пари, така както се пълни луната.

Здраве 
Вярвате или не, фазата на Луната влияе пряко и на хирургическите операции. Добре е, ако интервенцията не е спешна, да изчакате да мине пълнолунието, тъй като тогава пациентът се възстановява по-бавно. Точно обратното, операциите при новолуние са изключително сполучливи, като тогава се препоръчват такива на сърцето, артериите и вените.

Снимка: Thinkstock

Красота 
Всеизвестен факт е, че фазите на Луната влияят и на красотата ни. Добре е да познавате това действие на небесното тяло, за да извлечете максимум полза от разкрасителните си процедури. Така например се препоръчва по пълнолуние да подстригвате и боядисвате косата си, тъй като тогава тя ще расте по-здрава и силна, а цветът й ще бъде по-дълготраен. Този период е подходящ и за епилация и въобще всякакви процедури, свързани с обезкосмяване, тъй като се смята, че тогава кожата не е толкова чувствителна и усещаме по-малко болка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти