От днес Луната е в Козирог - ето какво предвещава това за следващите 3 дни!

От днес Луната е в Козирог - ето какво предвещава това за следващите 3 дни!
Снимка: Thinkstock

Днес Луната попадна в знака на Козирог в 5:06 ч. Този период ще продължи няколко дни и ето какво трябва да знаем за него. 

Сатурн и Козирог продължават своето влияние чрез знака на Луната.

В такива дни емоциите при някои хора са по-сковани – трудно ги изразяват или са доста дистанцирани и предпазливи. Понякога е хубаво човек да бъде предпазлив, особено ако по природа е по-рисков тип.

 >>> Още полезни статии и хороскопи намерете в мобилното приложение на Edna ТУК >>>

Затова транзита на Луната през този земен знак ни „приземява“ и сме доста по-организирани и търпеливи от друг път. Но когато на небето се оформят предизвикателни аспекти, няма начин да бъде всичко спокойно, не и в обществото.

Хармоничният аспект на Луната със Слънцето ще се отразява по-положително и ще носи благоприятно развитие в делата на родените под знаците и предимно през втората декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби.

Вие ще сте силните на деня и ще диктувате правилата в обкръжението си. В следобедните часове Луната е в хармоничен аспект и с Меркурий, които ще подпомагат общуването ви, договарянията, търговските сделки, работата с документи.

Очаква ви един ползотворен ден.

5 ноември се очертава по-напрегнат и емоционално експанзивен, при някои дори до крайност, измежду родените през втората декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от същата декада. Съвпадът на Луната с Плутон не е за подценяване, защото емоциите и желанията стават много дълбоки и мощни.

Снимка: Thinkstock

Някои от вас може да бъдат склонни към риск и крайни действия, които обаче не са препоръчителни. Добре е да сдържате гнева и емоциите си, за да не се въвличате в конфликти. И най-важното – предпазвайте се от инциденти и травми. При тези планетни аспекти са възможни пропадания в шахти или ями, инциденти в асансьори. Не позволявайте да ви манипулират и притискат околните.

В световен план денят създава опасности за атентати, прояви на насилие, тежки криминални престъпления, природни катаклизми, скандални разкрития за хора от политическия живот и съдебната система; за инциденти в планината, в мина, на строежи, под земята или в метрото.

Снимка: netinfo

На 6 ноември енергиите също са силно наелектризирани в сутрешните часове – Луната е в съвпада с Марс в Козирог. Марс е планета на войните, състезанията, инцидентите, пожарите. И внася напрежение в ежедневието, когато Луната или друга планета е в предизвикателен аспект с него. Затова трябва да се използват по-предпазливо и конструктивно тези енергии. На този ден те са по-дисхармонични вече за родените през третата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от същата декада.

Снимка: Thinkstock

Тъй като денят за много хора е почивен, бъдете предпазливи за скандали в семейството или извън него, както и по време на шофиране, ако сте зад волана. А ако сте на работа, внимавайте за конфликти, при работа с режещи машини. В мунданен план и в съботния ден планетите създават опасност за транспортни инциденти и такива в планината, на строежи, за природни катаклизми, за експлозии / пожари и атентати.

Снимка: Thinkstock

Много динамичен и силен ден за родените под знаците и най-вече през третата декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Отличен ден за спорт, участия в състезания, пътувания, излети, изследвания, ремонтни дейности в дома или вилата, за земеделска работа. 

От 11:56 до 15:55 часа Луната е „без курс“, а в 15:56 часа тя преминава във въздушния знак Водолей.

Още интересни статии, които да прочетете:

Сатурн или как се шлифоват диаманти

Гласът на Меркурий и гърлената чакра

Проявленията на Плутон

В търсене на Нептун в хороскопа

За прометеевия дух на Уран

Венера в Edna женска астрологична карта

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти