От 5-ти до 26-ти октомври отношенията между жените и мъжете ще са обтегнати и сложни

От 5-ти до 26-ти октомври отношенията между жените и мъжете ще са обтегнати и сложни
Снимка: netinfo

Новият цикъл между Венера и Марс, който започва на 5 октомври, ни носи сложни отношения между мъжете и жените. Първоначално ще има астрологични поводи за много конфликти и скандали.

Те са породени от влиянието на Нептун, който оказва негативно въздействие на тези връзки.

Но след 26 октомври нещата се стабилизират, когато във връзката на Венера с Марс се намесва Юпитер, влизащ в единодействие със Слънцето.

Настъпва време за разбирателство, за постигане на успехи и ново начало. Юпитер и Слънцето ни правят по-уверени, разкриват нови възможности, от които ние само трябва да се възползваме и да работим упорито за тях, пише в. "Астро Телеграф". На 9 октомври Меркурий също започва нов цикъл, който ще продължи 116 дни.

Той дава възможност за повече партньорство, базирано върху надеждна информация. Това е време за сключване на крупни и особено важни договори. Периодът е подходящ за създаване на нови групи по интереси, за нови и здрави връзки. Проверка на тези нови неща ще може да се види, когато в края на годината Меркурий влезе в съзвездие Стрелец и е в ретроградната си фаза (от 3 до 23 декември). Но преди това на 17 октомври Меркурий сменя съзвездието и навлиза от Везни в Скорпион.

Това ни прави по-мълчаливи, с по-голяма склонност да изслушваме чуждото мнение. Скорпион и Меркурий ни дават възможност да обръщаме по-голямо внимание най вече на интимните теми. От 17 до 30 октомври времето е добро за решаване на финансови проблеми, но и за създаването на тайни връзки и съюзи, за правенето на заговори.

Снимка: netinfo

Най-ползотворният период през октомври е от 15-и до 20-и, когато Меркурий и Юпитер са съединени. Шансовете за успех стават по-големи. На 5 октомври пълнолунието става в съзвездие Овен, като има и силно взаимодействие между Юпитер и Уран. Опасно време, кризисно, внимавайте да не допускате загуби от всякакво естество.

Самата точка на пълнолунието, което е на 13 градуса в Овен, се съединява с Меркурий и образува напрегнат аспект с Плутон, а управителят на процеса е агресивният Марс, който въпреки че влиза в благоприятна връзка с Венера, е в крайно негативна със Сатурн. Астролозите предупреждават до 8 октомври много да внимаваме, да не вярваме на чужди сълзи, а да анализираме нещата. Принципът за седем пъти мерене и веднъж рязане тук е особено валиден.

Снимка: netinfo

Въпреки всички негативни аспекти периодът на пълнолунието може да бъде и доста благоприятен, особено в публичен план. Новолунието настъпва на 19 октомври в 27 градуса във Везни, но под силното въздействие на Уран.

Тази планета ни носи ситуации на хаос и неопределеност от 16 до 22 октомври, но без особено разрушителни драми, защото в случая Сатурн ограничава вредното въздействие на Уран. Всичко зависи от нашата вътрешна гъвкавост и от яснотата на целите, които сме си поставили.

Снимка: netinfo

За още интересни статии изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти