Особеният времеви интервал 7-13 януари: Отваря се портал за изпълнение на желания!

ръце магия цвете
Снимка: Istock

В периода от 7 до 17 януари ще се отвори портал към невероятно успешен период от живота, когато всичко може да се получи и ще се изпълняват всички позитивни желания.

В този отрязък от време е особено важно да планирате финансови операции – те ще бъдат успешни и ще донесат големи ползи. Любовните отношения също е добре да се обмислят в този период – важни срещи, признания, извинения и помирения ще се подреждат като с магическа пръчка.

Но на какво дължим цялата тази "вселенска магия"? Отговорът ни дават астролозите, които посочват благоприятните небесни аспекти, които ще докарат късмет и благополучие в живота ни. Е, това няма да стане без усилия от наша страна, разбира се, но е хубаво да знаем, че този период през януари може да ни даде известен тласък напред.

Навлизайки в Козирог, Марс ни вдъхва повече увереност, както и решителност да спазим новогодишните си обещания. Меркурий вече не е ретрограден от няколко дни и нещата започват да се нормализират, а на 9-ти януари Слънцето ще бъде в Козирог и ще образува интересен аспект с Уран в Телец, който носи креативна енергия и ни помага да постигаме по-лесно целите си.

На 11-ти януари пък ни предстои Новолуние в Козирог. Първото новолуние за 2024-та година ще бъде продуктивно и е чудесно време за старт на нови проекти, търсене на нова работа и преследване на мечтите ви.

На 12-ти януари пък ни очаква следният аспект - Марс в Козирог и Юпитер в Телец. Тази опозиция има силата "да превърне всичко в злато". Или иначе казано - късметът ще бъде на ваша страна, не се страхувайте да действате!

На 13-ти януари Меркурий навлиза в Козирог. Сега е времето за големите амбиции, великите планове и начало на работата з атяхното изпълнение.

есен магия
Снимка: Istock

Но не забравяйте, че и Съдбата през този период ще ви подложи на няколко изпитания, но след като ги издържите ще бъде възможно да преминете на ново, по-високо ниво в живота, да постигнете дългоочакван успех.

Разбира се, има и галеници на съдбата, както винаги: три знака на зодиака в този период ще постигнат особени успехи, за тях са подготвени особени сюрпризи.

В тези дни ще можете да откриете истината, ще можете да се сдобиете с много пари или взаимност в любовта, всички врати ще ви се отварят, а късметът непрекъснато ще ви се усмихва. Но е много важно в тези дни да не седите на едно място със скръстени ръце, да не чакате всичко да ви дойде наготово, защото така ще се сдобиете само с разочарования и неуспехи.

Ето и кои са трите зодии, на които този период ще донесе най-много промени! >>>

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти