Новолунието в Скорпион ще донесе големи изненади на тези 4 зодии

жена Луна астрология
Снимка: iStock

Дори когато всичко се обърка, винаги ще ви бъде даден шанс да опитате отново. Лунният цикъл е доказателство за постоянния кръговрат. В астрологията Луната управлява вашите емоции и инстинкти и в продължение на 28 дни тя насърчава вътрешния ви свят да се разширява.

Този процес на разширяване винаги започва във фазата на новолунието, когато сте насърчени да се освободите от бремето на миналото си и да насочите поглед към ново начало.

Предстоящото новолуние ще настъпи на 4 ноември. Фактът, че това новолуние се случва в страстния, интроспективен и трансформиращ Скорпион само повишава неговата духовна сила. Скорпионът е зодиакален знак, който няма проблем да прегърне процеса на създаване и унищожаване. В края на краищата, Скорпионът не обича да не седи без работа и да се чувства несигурен какво изпитва. Вместо това той предпочита да се отърве от това, което го обърква, и да се съсредоточи върху това, което се чувства правилно.

Въпреки че Скорпионът е фиксиран воден знак, което го прави малко упорит и бавен по отношение на промяна, това конкретно новолуние може да бъде изпълнено с няколко изненади. Това новолуние се противопоставя на непостоянния и непредсказуем Уран, което може да доведе до неочаквани промени, както и до наелектризиращи прозрения.

Ето кои са зодиите, които ще усетят новолунието най-силно и могат да очакват големи изненади:

4-те зодии, които ще усетят новолунието в Скорпион най-силно

Прочетете какво още ви очаква тази есен:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти