Новолунието в Лъв носи положителни промени: ето какво да очаква всяка зодия

луна
Снимка: Istock

Винаги когато се почувствате претоварени, неорганизирани или в застой, ще настъпи новолуние, което да ви даде нов старт и свежи сили. В този момент от лунния цикъл душевността ви се пречиства, за да можете да започнете отново.

В зависимост от астрологията, която го придружава, всяко новолуние носи различно значение. Вашият хороскоп за новолунието през август доказва, че преливате от сила, вдъхновение и креативност. Защо да не се възползвате от това?

Новолунието на 18 август изгрява в смелия и див Лъв, за който задръжките не значат нищо. Като зодиакален знак Лъвът е свързан с вътрешното ви дете, което символизира чисто, неподправено самоизразяване. Той представлява свободата да се наслаждаваш на себе си и на великолепието на живота. Това новолуние ви насърчава да се научите отново как да изпитате онази чиста радост, която някога сте изпитвали без усилия като дете.

Това новолуние обединява сили с логичния и комуникативен Меркурий, като образува и тригон със страстния и амбициозен Марс. Енергията, която избухва зад тази нова луна, е ожесточена и ще ви отнесе надалеч. Ако имате някаква цел или проект, който бихте искали да започнете, това новолуние е прекрасно време да го направите.

Плюс това, новолунието образува септил със Северния възел (или иначе казано с вашата съдба), който ще ви насочи към вашето висше Аз. Той дори представлява ново начало във вашите взаимоотношения, тъй като Венера – планетата на любовта и приятелството – образува секстил с иновативния и изобретателен Уран.

Ето как ще ви се отрази новолунието според зодията ви:

Как ще се отрази новолунието в Лъв на всяка зодия

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти