Новолуние във Водолей: личните ни желания отстъпват място на груповите интереси

Новолуние във Водолей: личните ни желания отстъпват място на груповите интереси
Снимка: netinfo

На 28 януари в 02:07 часа българско време е Новолуние на 8 градуса в знака Водолей.

Добро време да се започне нещо ново след Новолунието по време на растяща Луна, да се изчистят съзнанието от негативни мисли и тялото от натрупани токсини. Настъпва времето, когато трябва личните ни нужди и желания да се пренасочат и отстъпят място на груповите интереси, споделя астрологът Марги Паскалева.

Време е за планиране на нови дългосрочни цели, за създаване на нови приятелски и други контакти. Водолеят е знак, управляващ новите технологии, науката и техниката, астрологията, физиката и астрономията, организациите, каузите, авиацията и всичко ново, прогресивно и за доброто на човечеството.

Всяко ново начинание, свързано с някоя от изброените сфери, има шанс да се развие и да бъде успешно, ако бъде стартирано в рамките на следващите две седмици. Много добър период за създаване на хуманитарна или друга обществена организация/политическа партия, за стартиране на нови проекти, както и за учените, които могат да ни зарадват с някое ново научно откритие или разработка.

В личен план 28 януари е ден, в който родените през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и Рак, Дева, Козирог и Риби от първа и втора декада са по-уязвими емоционално. По време на Новолуние енергията ни е в своя минимум, а емоциите – нестабилни и променливи.

Уязвима е нервната система и при някои по-лабилни емоционално хора са възможни нервни изблици и непредсказуемо поведение. Затова се опитайте да сдържате емоциите си и се предпазвайте от неприятности. Денят е благоприятен за посещение на курсове, кръжоци и всякакви интелектуални занимания, за срещи с приятели и за провеждане на лунната диета за изчистване на организма.

За родените през първата и втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец както самия ден, така и през следващите седмици могат да почувстват прилив на нови свежи идеи, да срещнат интересни личности и да създадат добри нови приятелства, да се радват на обичта и подкрепата от страна на близките си хора във връзка с техни идеи.

Снимка: netinfo

Чудесен ден за срещи с приятели, за обмен на размисли и информация, за поставяне на цели и планиране на осъществяването им. Овните и Везните навлизат в много активен период на нови връзки и интензивни контакти, тъй като и Марс – планетата на действието и активността от 28 януари навлиза в знака Овен.

Към него на 4 февруари се присъединява и Венера, планетата на любовта и ценностите ни. Но Венера и Марс в Овен, освен силни страсти, могат да станат причина и за сериозни интимни кризи и сцени на ревност. Затова бъдете особено внимателни, ако не искате да нараните или да се разделите с партньора си. Същото важи и за парите – внимавайте къде и как влагате парите си и не харчете излишно.

Автор: Марги Паскалева

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти