Новолуние в Телец днес - най-съкровените ни желания се сбъдват!

Новолуние в Телец днес - най-съкровените ни желания се сбъдват!
Снимка: Thinkstock

Без да знаем накъде сме тръгнали трудно бихме стигнали до място, което искаме. Без ясно намерение да се тръгне в определена посока, животът ни наподобява кораб без платна.

Това да имаме желания не е просто каприз или идеалистично мечтание. Напротив формирането на желания означава, че сме осъзнали наши нужди, наши потребности. 

Желанието е въпрос на взимане на решение за това, какво искаме да създадем и за изясняване на нашето намерение. Това е повече от процес на „мислене”; то включва емоция, чувство, че то е правилно за нас и го приемаме напълно с цялото си сърце. 

„Когато предприемем извънредната стъпка да запишем това желание и да го декларираме във вълшебния момент, то ще се сбъдне” – пише известната астроложка Жан Спилър. Именно тя прави експеримент и открива влиянието на Новолуние върху нашите желания.

Новолуние е времето, когато се подпомагат всички форми на растеж.

Този период е плодотворен за надеждни нови начинания. Или поне тя смята така. Според Жан Спилър най – силния момент да се напишат пожелания е в рамките на първите осем часа от Новолунието, но може до четиридесет и осем часа.

Формулирането на желанията също е много важно. Те трябва да бъдат записвани така както ги чувствате, а не как биха звучали логично. Колкото по кратки и ясни са, толкова по-добре. 

Снимка: Weheartit

„Бих искала да отслабна и да започна нова работа” е двупосочно желание и се размива. То може да се трансформира в две желания: „Бих искала с лекота да отслабна по здравословен начин”; „Искам да привлека, разпозная и започна подходящата работа за мен” или „Искам да привлека подходящите условия, хора и възможности, за да се реализирам в ….”.

Как ще започнете желанието зависи от вашето вътрешно усещане: Бих искала, Искам, Желая, Пожелавам си…Желанията се пишат винаги на ръка. Не пишете повече от десет желания, но винаги повече от едно. За нещата, които ви вълнуват може да пишете повече от едно желание, така засилвате енергията към тези области.

Снимка: Weheartit

В „големите книги” пише, че желанията се приемат много буквално във Вселената. Използвайте думи като: с лекота, по здравословен начин; без вреда други му…Ако напишете: „Искам да забогатея” може да почине някой близък и да получите наследство. „Искам да се увеличат доходите ми по благоприятен(безопасен) за мен и околните начин”.

Трябва да изпитвате пълно съгласие и хармония, когато прочетете написаното от вас. Примерно ако заявите „Бих искала да срещна подходящия за мен брачен партньор” може да изпитате някакъв дискомфорт, защото всъщност не сте напълно убедени в брака или просто не сте готови за него." 

Искам да привлека романтични отношения с подходящ за мен партньор” може да е много по-адекватно на вашето вътрешно усещане. Бъдете честни със себе си и се доверете на интуицията си. Не се изкушавайте да правите пожелания за други хора. Ако искате да им помогнете е необходимо да изразите желания променящи вашия подход към тях. Ако си пожелаете ”Искам сина ми да си пише с желание домашните и да има високи оценки” не помага.

Опитайте с: „Искам да намеря правилния подход, с който ще помогна на сина си да повиши успеха си”; „Искам да ми се изясни как най-добре да мотивирам сина си, за да пише домашните си редовно”. След като напишете желанията си, може да ги прочетете, ако нещо ви звучи нехармонично го зачеркнете или поправете, напишете дата, сгънете листчето и го сложете някъде. Забравете за него, но не го хвърляйте. 

Снимка: Thinkstock

Предстои Новолуние на 26-ти - идеално време да привлечете повече пари в дома си!

Предстои Новолуние в Телец - прекрасно време за ново начало!

Жан Спилър пише, че Вселената ще разкрие живота ни по начини, които ни дават възможности да материализираме своите желания. Ако повтаряме едни и същи желания на всяко Новолуние и те не се сбъдват, означава, че трябва да преосмислим тези области. Ако сте правили пожелание”.

Искам лесно да привлека, разпозная и започна подходящата работа за мен” , след няколко месеца безрезултатност може да опитате с по-общи пожелания, свързани с вашата собствена готовност за това: „Искам цялата ми съпротива да ме напусне, за да работя работата, която искам”; „Искам напълно да се освободя от страха и негативизма, които изпитвам докато си търся работа”; „Искам с лекота да проявявам инициативност в търсене на подходящата работа за мен”; „Искам да ми хрумнат правилните идеи, с които ще бъда избран за ……...позиция”.

Снимка: Weheartit


Вярвайте в себе си. Продължавайте да повтаряте желанията си, докато започнат да се осъществяват. Бъдете наблюдателни за знаците в живота ви. 

Формулирането на желания всяко Новолуние ни помага да преосмисляме кое е важно за нас и как да го заявим. Когато нашите желания не се сбъдват, ние се срещаме с нашите лични ограничения и съпротиви.

Накрая може да установите, че сбъдването на желанията не е единствената полза. Когато осъзнаваме нашите намерения, нашите ограничения и възможности, ние израстваме с вътрешна сила.

…и не забравяйте, че желанията не само се мислят, те се чувстват и със сърцето. 

Снимка: Weheartit

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти