Новолуние в Скорпион: днес се сбъдват мечти и се разгарят силни страсти

луна
Снимка: Unsplash

Днес Новолунието е в знака на Скорпиона. Очаква ни силно, страстно Новолуние в навечерието на ингресията на Юпитер в Стрелец. Под негово влияние ще можем най-сетне да се определим, да се свържем с дълбоката си същност, а оттам и да открием вярната за нас посока.

Време е да започнем на чисто, да се замислим кои са най дълбоките ни желания и да напишем писмо до Вселената. Темите на това Новолуние ще са финансовата ни сигурност, отношенията ни с околните и най-вече с любимия човек, желанието за промяна и трансформация.

Много хора ще се решат да разкрият чувствата си или да дадат воля на душата си, на това, което е бушувало вътре от доста време. Ще ви осенят идеи за различни творчески проекти, странните усещания и вътрешните лутания изведнъж ще пробият и ще изкристализират в ясно намерение и цел. Ще ви обхване страстен стремеж да реализирате това, което ви е вдъхновило.

Новолунието ще донесе успех във всички области, които имат стойност, които са свързани с творческа страст или с хуманност, с градивност, а не с разрушение и изкушения на плътта. Много хора ще осъзнаят склонността си към страстта или изкушенията и ще вземат решение да се пречистят, да се дистанцират и освободят от тези тъмни енергии.

Много други ще осъзнаят, че са използвани, манипулирани или обсебени от някого, че са под нечия власт и това ще им помогне да направят промяна.

Ще има и случаи, в които страстно ще ви се прииска да помогнете на някаква кауза, да се включите в някаква хуманна или социална дейност, да подпомогнете нуждаещи се хора финансово или просто да им окажете психологическа подкрепа.

Подходящо е да помолим Вселената за помощ при сбъдване на желанията ни, но трябва и ние да вложим нещо от себе си. Ще се замислим за работа, пари, любов и най дълбоките си емоции, мисли и желания.

Можете да вземете един лист и да напишете своето желание, но обмислете добре кои са най -съкровените ви желания. По Новолуние е подходящо и започването на нови начинания и тъй като е в Скорпион, очаквайте трудности, но и добри резултати.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти