Новолуние в Овен: силно енергиен ден, който сбъдва желания

луна
Снимка: Istock

Новолунието е много силно енергичен ден, а това в Овен е с особен заряд. На 5 април 2019 г. енергията на Луната ще се промени и съветите на астролозите са да избягваме неприятностите, а да се отдадем на приятни дейности, които ще ни заредят положително.

Петъчното Новолуние е в Овен, знак, който се счита за символ на постоянството, импулсивността, всеотдайността и силата. Денят обещава да бъде доста благоприятен, а експертите препоръчват да прекарате времето си в борба за онова, което желаете. Всичко планирано ще може да се осъществи.

Новолунието в Овен дава ново начало, нови решения и поставяне на цели. Добро време за медитации, занимания с изкуство, молитви и духовни практики.  Овен е първият знак от зодиака и затова носи в себе си енергията на обновлението, ентусиазма, импулсивността, новото начало. Той е бликащата жизнена сила, която няма търпение да се прояви, да събори дигите и да шурне, проправяйки път главоломно.

Ето какво трябва и да не правите по време на Новолунието >>>

Новолунието също е точка на приключване на една фаза и иницииране на следваща. Астрологически новолунието представлява съвпад на Слънцето и Луната и всеки месец то се случва в определен знак от зодиака. Можете да си представите колко мощно и значимо е то в знака Овен като символ на новото.

Новолунието в Овен е най-важното за годината. То задава програмата за следващите 12 месеца и оцветява с преломност духа на времето, в което някои отживелици трябва да бъдат оставени да отмрат, за да се преродим с нови представи, приоритети и стремежи. 

луна
Снимка: Istock

Денят ще премине и под егидата на Венера, което значи, че ще бъде изпълнен с творческа енергия, която благоприятства не само романтичните дела, но и решаването на въпроси, свързани с финансите и работата. Ще се отворят перспективи за служебно развитие, но и нови възможности на любовния фронт.

Но трябва да се има предвид, че Новолунието е коварен ден за онези, които не са свикнали да се вслушват в интуицията си и да обръщат внимание на детайлите.

Ето какво трябва и да не правите по време на Новолунието >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти