Създадено за eMAG

Новогодишен хороскоп: как да изпълним обещанията си според зодията

a
Снимка: iStock/Getty Images

Новата година вече е тук и всички здраво нагазили в нея с двата крака, надявайки се да е по-добра от предишната или поне не много по-лоша от нея. Докато чакаме да ѝ видим магариите обаче, можем да се завъртим леко по посока на звездите и да ги попитамe как ще ни помогнат да изпълним новогодишните си обещания. Нали се сещате – един неблагоразумно обещал да мине на диета, друг – да тича по 10 километра, трети – да се отдаде на ново хоби. Все оптимистични решения, които след това цяла година се чудим как да превърнем в реалност. Затова, докато събираме сили да излезем в студа по клин и да тичаме два часа, нека видим какво мислят Сатурн, Венера и останалите планети по този въпрос.

ОВЕН

зодии астрология хороскоп зодия
Снимка: iStock

Овенът едва изчаква да дойде Нова година, за да почне да си обещава невероятни неща. Ще спре да пие, ще тича, ще ходи, ще рисува, въобще – не в нов човек, а в петима нови човека ще се превърне нашият любим Овен. Истината е, че най-лесният начин човек да влезе във форма е като остави тази задача на някое... животно. Нямаме предвид анаболно напомпан треньор, а истинско животно. Домашен любимец му викат. Овенът тази година трябва да заложи на домашен любимец, който да се нуждае от дълги разходки сутрин и вечер, и да, това съвсем спокойно може да е втори овен. Само че ако се заразхождате с него по Витошка, ще ви гледат странно. По-добре се спрете на вярно куче, а всичко за него можете да откриете в eMAG, така че гледането му да е максимално лесно и да можете да се съсредоточите само в разходките.

ТЕЛЕЦ

зодии астрология хороскоп зодия
Снимка: iStock

Телците, горките, дори нямат възможност да си обещаят нещо на Нова година, защото непрекъснато ядат и така, тъпчейки се с руска салата, преминават от едната в другата година. Все пак и на тях им се искат разни неща, предимно свързани с кулинарията, и новогодишните им решения се намират някъде в тази област. Например печка с повече котлони, така че да може да готви няколко вида ястия, а не само две. Ех, ако имаше само плот с шестнайсет котлона – на единия телешко варено, на втория – пилешка супа, на третия – сарми, на четвъртия... Това се върти в главите на Телците, които най-вероятно, между две преглъщания, са си обещали тази година да покажат най-доброто от себе си в кухнята. Е, тогава отивайте в eMAG, защото там ви чакат купища котлони, плотове и печки. И да не забравяме хитовите фритюрници с горещ въздух! Можете дори да си купите няколко, да ги наредите в кухнята и ето ви 16 котлона наведнъж!

БЛИЗНАЦИ

зодии астрология хороскоп зодия
Снимка: iStock

Близнаците и те нещо са си обещали в първите минути на новата година, но не помнят какво. Защо? Защото не спират да говорят и обещанието е потънало безвъзвратно в потока от думи, изречени на 1 януари. Знаете ли, че ако впрегнат всички Близнаци в световен план да говорят и произвеждат ток от бръщолевенето им, няма да имаме енергийна криза? Да не се разсейваме обаче, а да помислим какво ли са си обещали Близнаците за тази година. Сигурно да се обадят на 55% повече хора от миналата година! Ако е това, звездите ви съветват да се огледате за някой телефон на добра цена с по-издръжлива батерия, примерно година. При всички случаи, добре е да наминете към eMAG, защото там в момента има Революция на цените и вашият телефон може би ви очаква. Горките първи жертви на обаждането от новия ви телефон...

РАК

зодии астрология хороскоп зодия
Снимка: iStock

Ето че стигнахме до най-емоционалната част от хороскопа. Раците. Те много добре знаят какво са си обещали за новата година – да плачат по-малко! И то си е сериозно обещание, защото сълзите им могат да напълнят не един и два пресъхнали язовира. Раците са домошари и обичат да обхождат къщата си по нелепия рачешки начин и да се наслаждават на всички неща, които правят този дом по-красив. А какво означава по-красив дом? Означава по-малко сълзи. Никога не е късно да смените някоя вещ в дома си, да си купите нов матрак, цветни чинии или други глезотии, които карат Раците да се чувстват добре. В eMAG ще намерите всякакви идеи за дома и още докато ги разглеждате, ще усетите, че ви олеква на душата и настроението се повишава. Конфуций е казал - „Потокът на бистрите сълзи пресъхва при вида на нова холна масичка с дървени крака“ и 100% с тази си мъдрост тайно е сочел към Раците.

ЛЪВ

зодии астрология хороскоп зодия
Снимка: iStock

Какво може да си обещае един Лъв за Нова година? Сигурно да има още повече почитатели, още повече сцени, на които да се показва и да си въобразява, че всички го гледат. Лъвът трудно прави новогодишни обещания, защото иска присъстващите да го слушат с отворени усти, докато го прави, а на Нова година хората са заети – пият, ядат, целуват се... на никого не му е до неговите обещания. Повечето Лъвове всъщност ориентират обещанията си към... себе си, разбира се. Към кого другиго! Пожелават си да са най-красиви, най-вчесани, най-лъскави и луксозни, а това изисква доста кремове, балсами, сешоари, преси, лакове, епилатори и фотоепилатори. Въобще не е лесно да си Лъв, защото той изисква много от себе си. Вие виждали ли сте неепилиран Лъв? То просто не е за гледане. Затова отивайте спешно в еMAG и си поръчвайте всички видове инструменти и продукти за лична грижа, така че да сте непрекъснато и денонощно великолепни – като за сцена!

ДЕВА

зодии астрология хороскоп зодия
Снимка: iStock

Девите, тези най-чисти и спретнати представители на зодиака, вероятно са заварили Новата година край мивката, изваждайки нова гъбка за миене. Да им върви на чисто! И сигурно са си обещали през новата година да положат много повече старание в лъскането на плочките в банята и почистването на фурната, а не като тази година – само два пъти в месеца. Въобще, желанията на Девите рядко са свързани с тях самите, освен ако не са много мръсни и нямат нужда дълго да се къпят под душа, въпреки че такива Деви звездите не познават. И така, ако сте си обещали блестяща от чистота къща, никакъв котлен камък в пералнята и искрящи прозорци, най-лесно ще изпълните всичко, ако отскокнете до eMAG  - там е пълно с продукти за ежедневието и то специално за вашето ежедневие. Веро, прах за пране, омекотител, таблетки за съдомиялна... все безценни за вас неща.

ВЕЗНИ

зодии астрология хороскоп зодия
Снимка: iStock

Везните са известни с това, че обичат красивото и най-вече – обичат те самите да са красиви. Така са посрещнали и Нова година, ако ще да са я карали вкъщи – елегантни, напудрени и напарфюмирани, застанали са гордо в средата на хола и да си обещали тази година да вложат още повече усилия гардеробът им да е безупречен. Няма по-нещастна гледка от Везна, чиито дрехи са натъпкани на топка в шкафа. Това е една нещастна и потисната душа, която няма търпение всички да ѝ се махнат от главата и да си подреди скъпоценните тоалети по вид, материи и цветове, а после да си ги облича и да ходи с тях до плод-зеленчука за селъри (Везните не ядат целина, а селъри). И така, Везни, ако нямате достатъчен брой аутфити за ходене до плод-зеленчука, препоръчваме ви да влезете в категория Мода в eMAG и да изкарате следващите два месеца там, защото то пък не сте и от най-решителните и докато решите кафяв ботуш или черен да вземете, ще дойде пролет. Но нищо, де, вие влизайте, влизайте. Там ви е мястото целогодишно.

СКОРПИОН

зодии астрология хороскоп зодия
Снимка: iStock

Странни птици са Скорпионите (скорпионите не са птици, разбира се, но така е приказката) – те не си обещават глупостите, които всички други си обещават. Знаят, че няма сила, която да ги накара да тичат сутрин, затова не си и обещават да го правят. Диета? Ха-ха, моля ви се – по-скоро ще се самоизядят, отколкото да гладуват. Скорпионите знаят много добре какво искат и си обещават да го преследват, ако ще цяла година, а като го хванат.... да го убият. Не, не, това беше шега, как така ще го убиват. Като го хванат... ъъъъ, да им изпълни три желания. Не, и това не е. Добре, де, истината е, че Скорпионите си обещават и тази година всичко да е под контрол, както беше и миналата. За тях контролът е много важен - да са навреме, да не закъсняват, да са в перфектно здраве и форма (все пак няма как да преследваш хора, ако не си във форма), да знаят колко е часът, колко им е пулсът... Малко е трудно обаче да тичаш насам-натам с пулсометър, термометър и още няколко уреда под мишница – по-добре отивайте в eMAG и прегледайте смарт часовниците, защото с тях всичко ще ви е под контрол – от часа и температурата до броя крачки и всичко друго, което ви кара да се чувствате спокойни. То народът затова е казал „Спокоен Скорпион – мирно село.“

СТРЕЛЕЦ

зодии астрология хороскоп зодия
Снимка: iStock

Ей това е веселякът на зодиака, който толкова обича да празнува, че ако владееше свръхзвуковото пътуване, щеше да отбелязва Нова година във всяка една часова зона. Новогодишните обещания при него също са като за всяка часова зона – по едно на всяка минута. Ще спортува, ще пее, ще танцува, ще става рано, ще се храни здравословно... абе, няма нещо, което Стрелецът да не си е обещал, и да го е изпълнил. Правилно прочетохте – няма нещо, което да обещае, и да изпълни. Но можем ли да му се сърдим? Не можем. Опитайте и ще видите, че просто не можем. И когато чуем, че тази година Стрелецът си обещава да спортува, не е редно да се смеем на глас десет минути, а е редно да го подкрепим, да му ударим едно рамо, да му кажем, че му вярваме (ха-ха-ха) и да го насочим към eMAG, категория Спорт, където има купища гири, дъмбели и велоергометри. Разбира се, на всички е ясно, че Стрелецът няма да кара колело в хола си, защото холът му е място за купонясване, а не за мъчения. Но, както казахме, ние сме тук, за да му бъдем приятели и да го подкрепяме! Затова отиваме и му помагаме да пренесе тази пътека за бягане до хола си и това е.

КОЗИРОГ

зодии астрология хороскоп зодия
Снимка: iStock

Знаете ли как правят новогодишните обещания Козирозите? С лаптоп и екселска таблица. Въвеждат параметри по вертикал, после по хоризонтал, изчисляват по специално създадена формула какъв е шансът да реализират обещанието си и ако процентите не ги удовлетворяват, си обещават друго нещо. И въобще за Козирозите това не е Нова година, а нещо като края на данъчната година, но нали така са си щастливи... Звездите са наясно с особеностите на Козирозите, затова и не се мъчат да им предлагат някакво разнообразие. Козирогът си е обещал да бъде най-модерен в света на екселските таблици и формулите, а това означава само едно – нов лаптоп. Според изчисленията на звездните формули новите лаптопи с отлични параметри в момента се намират в eMAG, така че, Козирози, ходом, марш към eMAG!

ВОДОЛЕЙ

зодии астрология хороскоп зодия
Снимка: iStock

Водолеите, нали не са от този свят, правят новогодишните си обещания около Ивановден, защото не са много наясно кога какъв ден е. Но това за тях си е напълно нормално – все пак, като играеш на видоигри денонощно, губиш представа за времето. Новогодишните обещания на Водолеите са като тях самите – странни и нестандартни. Световен мир, колония на Марс или 3000 нива на Fortnite. Последното най ги интересува – могат да изкарат седмици наред, затворени с гейминг компютъра си, и да цъкат на него, докато навън стане лято. Добре е поне да го правят в удобен стол и със слушалки, за да не пречат на нормалните хора, които стават сутрин и ходят на работа. Та, Водолеи, ако искате да сте най-добрите на видеоигри, отивайте в eMAG и си избирайте всичко, което ще ви доближи до мечтата ви, и ще запази мира вкъщи. Вие си играете, другите живеят, всичко в реда на нещата.

РИБИ

зодии астрология хороскоп зодия
Снимка: iStock

Рибите са толкова емоционални, че на Нова година обещават повече неща на другите, отколкото на себе си. В това отношение са идеални за родители – децата им могат да ги муфтят за всичко, за което се сетят, и Рибите с най-голямо удоволствие ще им го осигуряват. Ако децата са по-малки и още не могат да си искат, Рибите родители ще купуват, купуват, купуват, само и само детето да е задоволено и да има от всичко. Две колички за разходки, пет люлки, шест пакета памперси, уред за готвене на пара, две столчета за кола – едно за лятото, едно за зимата... сещате се. Дете на родител Риби да си на този свят. Звездите пък са наясно с тази безусловна любов на Рибите към децата им, затова и са създали цяла категория с детски продукти в eMAG само за тях. Стичайте се натам и не се блъскайте – има бебешки колички за всички.

Е, това бяха звездните предсказания за това кой как ще успее да спази новогодишното си обещание. Но вие не го приемайте много насериозно – съвършено позволено е да комбинирате обещанието на Овена с това на Рака, или дори да влезете в eMAG и да си признаете, че страдате от астрологично раздванайсеторяване на личността, което налага да си купите дванайсет различни продукта. Или дори 24. Или 48. Никой няма да ви ги брои – отивайте и си изберете всичко, от което имате нужда, за да осъществите всичките си обещания и мечти – не само новогодишните.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти