g
Снимка: Thinkstock

Ноември е месец на кармичната разплата

Ноември е месец на кармичната разплата, когато плащаме за всички грешки и неправедни постъпки направени през годината. През по-голямата част от месеца сме под влияние на знак Скорпион...

Ноември е месец на кармичната разплата, когато плащаме за всички грешки и неправедни постъпки направени през годината.

През по-голямата част от месеца сме под влияние на знак Скорпион – знака, който символизира смърт и възраждане, трансформация, преход на ново равнище. Енергията на Скорпион значително се засилва, защото през този знак на Зодиака ще транзитират Слънцето, Венера и Юпитер.

Най-важното астрологическо събитие на месеца ще бъде преходът на Черната Луна (Лилит) от знака Стрелец в Козирог на 9 ноември за следващите девет месеца. Това означава, че някои от нас ще изпитват затруднения в кариерата си, търсейки своя професионален път. Може да има сериозни сблъсъци с началниците, загуба на работа и усещането, че сте били използвани и понасяте чужда вината върху себе си. Когато Лилит преминава през Козирог, най-стабилните системи могат да се разрушат пред очите ни, да корозират и да се разпадат като къщи от карти или ефекта на доминото.

Преминаването на Юпитер през Скорпион, както и Лилит през Козирог може да свали от пиедестала както отделни личности, така и цели системи. Влиянието на Черната Луна значително засилва индивидуализма и егоцентризма. Управлението на хората, потискането на чуждата и налагането на своята воля се превръща в самоцел. Черната Луна в Козирога може да промени разбирането на чувството за отговорност и дълг.

g
Снимка: Thinkstock

Особено опасна ще бъде първата седмица на ноември – от 1 до 7 ноември, когато Сатурн ще бъде в квадратура на Хирон. Това е време на много интензивна, изтощителна работа, постоянни усилия. Негативният аспект на Сатурн води до усложнения в отношенията и контактите.

Ставаме по-малко гъвкави и комуникативни. Необходимо е да се обърне внимание на връзките, които започват по това време. Могат да възникнат заболявания на нервната система, органите на слуха и речта. Нежелателни са многото пътувания, работа с важни документи. До подписването им може изобщо да не се стигне. Неудачен период за обяснения и дискутиране. Общуването с близките хора може също да стане напрегнато.

g
Снимка: Thinkstock

Периодът от 8 до 17 ноември ще бъде най-успешният за месеца. По това време Венера се премества в знак Скорпион и ние ще почувстваме голям подем в чувствата и засилен интерес към любовния живот. Тези дни ще са характерни с напрежение в любовните връзки, опасно привличане, страст, ревност, бурни емоции. Хората ще са склонни към по-грубо поведение, конфликти, изясняване на отношения, проявява се конкурентоспособност, желание да се отстоява гледната точка.

Позитивният аспект на Сатурн и Уран на 11 ноември обещава в дните около тази дата успех в професионалната среда, който ще дойде благодарение на прилагането на нови идеи и изпълнението на перспективни проекти. Не стойте на едно място, продължете напред, правете планове, измислете нещо ново, развивайте се, особено по отношение на работата – накратко стремете се към промяна. Важно е да не пропускате шансовете си, защото те изчезват толкова бързо, колкото и идват.

g
Снимка: Thinkstock

Хармоничните взаимоотношения на Венера, Юпитер и Нептун – това е дар от небето, който ще ви помогне да постигнете желаните цели, независимо дали става дума за любов или семейството.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти