Напрегнат аспект между Луната и Марс: психиката ни ще бъде лабилна
Снимка: netinfo

Напрегнат аспект между Луната и Марс: психиката ни ще бъде лабилна

Във времето между 16:00 и 18:00ч ще бъдем под влияние на напрегнатият аспект между Луната и Марс.

Психиката ни ще бъде по-малко стабилна. Може да се появят признаци на раздразнителност, нетърпимост и агресивност към реакциите на другите хора.

Подсъзнателните импулси ще бъдат по-трудно управляеми, което може да ни въвлече в спорове и конфликти. Отношенията между двата пола ще бъдат напрегнати. Добре ще бъде по-малко да общуваме в този момент, а ако има хора около нас да бъдем по-сдържани и търпеливи. Влиянието на Луната понижава способността ни към ефективни и решителни действия. Може да се появи нерешителност и колебания.

Хармоничният аспект на Луната с Венера леко омекотява тези влияния, но първият аспект е по-силен. Луната е в знак Телец. Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените напитки. Не трябва да се пробиват уши или да се вадят сливици. Ако имате проблеми с половите органи, точно сега е момента за посещение на лекар. Нежелателно е днес да се започват нови лекарства. Еднодневно гладуване ще донесе неоценима полза.

Подходящо е сухото гладуване /без течности/.

Снимка: netinfo

Дрехи купени, когато Луната се намира в знак Телец, ще се носят дълго. Прекрасно време за покупки на козметика, парфюмерия, бижутерия, изискани вещи. Не се препоръчва да се занимавате с дела изискващи бързи реакции.

22-ти лунен ден продължава от 00:00 до 24:00 ч.

Ден на мъдростта и постигане на нови знания. Засилват се умствените способности. В главата ви могат да нахлуят нови идеи и свежи оригинални решения.

Препятствията, които застават пред вас, не са големи проблеми, а служат само един вид за тренажор. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че изхода от сложната ситуация е там, където е и входа. Не бързайте веднага да се разстройвате и да приемате неуспеха.

Опитайте се да погледнете на събитието отстрани и ще видите, че решението ще изплува, ако проявите творчески подход и особено, ако мислите нестандартно. Даденият период обикновено преминава без ексцесии, но не е напълно изключено да възникнат и непредсказуеми ситуации. Да се работи много през този лунен ден много не се препоръчва.

Снимка: netinfo

Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Ако нямате такава възможност, то прекарайте повече от работното си време като се заемете с повишаване на квалификацията, четене на книги, учебници. Неблагоприятно за търговия.

Обърнете внимание на кръста и таза. По никакъв начин в това време не трябва да се травмират. Подходящо за оздравителни процедури, свързани със заболявания на костите и гръбначния стълб.

Отделете достатъчно време за медитация и разходка на чист въздух. Това е единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества.

Снимка: netinfo

Секс - Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен. Подстрижка – Не се подстригвайте много късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да се сдобиете с няколко излишни килограма.

Покупки - Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Сънища – в съня си ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на символите на вашия сън, нужно е да видите къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието. Сънищата само на разсъмване имат значение.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти