Най-успешният мъж сред зодиите! Най-сексуалната зодия сред мъжете!

мъж галерия мъже
Снимка: Unsplash

Любовта и сексът за него са такива естествени потребности, като сънят и храната. Възможно е още при първата среща да забележите, че този сексапилен мъж очаква от жената изпълнение на всичките си желания.

От неговата гледна точка, във всяка ‘ледена кралица’ живее ‘гореща мацка’. И въпреки че Козирогът не притежава притегателната мрачно-еротична енергия на Скорпиона, в никакъв случай не може да пренебрегнете неговия сексапил.

Неговата ярко изразена сексуалност е основната причина и за ‘наглостта’ му. Освен това, когато Козирогът реши да вкара в леглото си някоя жена, не се съобразява с никакви предразсъдъци. Момичешката наивност и неопитността не са пречка за него, дори напротив, този мъж често е привличан от по-млади особи.

Представителят на тази зодия живее на принципа: „Аз съм секси, ти си секси, защо да губим повече време в приказки?“ Той не приема откази и е готов да почака само в един-единствен случай – ако жената има сериозни (наистина сериозни, а не измислени) причини да не пристъпи към развитие на нещата незабавно.

Мъж мода костюм
Снимка: Weheartit

Козирогът се нуждае от увереност, че е обичан. Към своята любима той предявява ‘повишени изисквания’, като например силна привързаност, дълбоки чувства и пълно себеотдаване. Ако тя достатъчно умело се справя с ‘галенето’ на егото му и постоянно му дава ясно да разбере, че неговата компания е най-прекрасната в целия свят, то може да бъде уверена, че държи Козирога на ‘къс повод’.

Тези мъже не изневеряват и искрено се удивляват, разбирайки за кръшканията на познати и приятели. „За какво ми е друга, след като вече съм намерил идеалната?“ Козирогът е готов да принадлежи на една жена безрезервно.

Мъж мода костюм
Снимка: Weheartit

Той предпочита домашния уют пред шумните партита, но това далеч не означава, че с него ще скучаете. Козирогът е като качествен коняк – с възрастта става все по-благороден, а сексуалните му ‘техническо-тактически’ характеристики само се подобряват.

Въпреки това, идеалната жена, от гледна точка на Козирога, трябва да бъде не само прекрасна любовница, но и да е блестяща в други роли – да е добра домакиня, домашен психотерапевт и верен приятел едновременно. При положение, че дамата отговаря на гореизброените условия, този мъж е готов да се съгласи, че безоблачната, истинска любов наистина съществува и че неговата любима му е предначертана от самата съдба.

Козирогът е ‘парично-ориентиран’ мъж и борави с финансите изключително разумно, внимателно, отичтайки всички възможни рискове.

Той винаги прави това, което счита за свой дълг.

Мъж мода костюм
Снимка: Weheartit

Ако интересите му не съвпадат с тези на другите, не прави компромис. Дори и да ви се струва, че сте победили и можете да го преубедите, не се залъгвайте! По този начи (правейки се ‘на луд’) той просто се опитва да печели време.

Този човек определено умее да се самоконтролира. По лицето му практически е невъзможно да бъдат разчетени истинските му мисли. Но без значение колко сдържан и хладнокръвен изглежда, в дълбините на душата му със сигурност гори огънят на страстта.

Що се отнася до постигането на цели – можете да вземете Козирога за пример. Той знае, че всички таланти на света не са достатъчни, ако не бъде положен труд, при това, без жалене на силите. Което всъщност е и ключът към неговите успехи както в професионален, така и в личен план.

Мъж мода костюм
Снимка: Weheartit

Козирогът е роден мениджър, който почти мигновено може да се окаже на върха на професионалната стълбица. Практичен, честолюбив и решителен, той не забравя хората, които са му помогнали и е готов щедро да им се отблагодари. Неприятностите и проблемите не са в състояние да го откажат – той ще започне всичко отначало с нови сили.

Мъжете от тази зодия, много повече от други знаци на зодиака, са склонни да сключват брак по сметка. Не виждат и нищо лошо в това да съчетаят любовта и финансовите интереси. Нима сред богатите жени няма в коя да се влюбят? Козирозите са уверени, че пословичната фраза ‘любовта не се нуждае от пари’ е измислена от някой, който никога не е притежавал разкошна вила (примерно).

Във взаимоотношенията той е свикнал да взема от любимата всичко и да отдава по-малко. Ако съществува възможност изобщо нищо да не дава, този тип с удоволствие ще се възползва. Мъжете Козирог не са в състояние да положат каквито и да било усилия, за да се окажат поне мъничко по-привлекателни или атрактивни заради някого или пък да се опитат да му угодят.

мъж
Снимка: Thinkstock

Козирогът и сексът

Козирогът е уверен, че истинската любов може да се разпознае само в сексуалния контакт, и отново, и отново е готов да убеждава в това си мнение другите. От гледна точка на този мъж, сексът е една от най-важните ‘съставни части’ в живота, ето защо е по-добре той да е планиран пo от рано, а на всякакви еротични импровизации можете да се радвате, ако сте подготовили Козирога предварително и както трябва.

Той предпочита жени, които знаят как да му доставят удоволствие, без да се налага да му прехвърлят инициативата и въобще, ако може, да не се напряга излишно. Козирогът е убеден, че мостът не се гради само от едната страна и поради тази причина неговата партньорка трябва да има в арсенала си набор от еротични похвати и трикове, с помощта на които от време на време да му прави приятни сексуални изненади.

мъж галерия мъже
Снимка: Unsplash

Мъжете от тази зодия се гордеят с потентността си и способността си да правят секс (почти) безкрайно дълго. Сред Козирозите има и такива ‘гадинки’, които обичат малко преди настъпването на оргазма да се откъсват от партньорката си, искайки от нея да ги дари с орални ласки, а след това да сдържат еякулацията си дотогава, докато жената не свърши преди тях.

Сексът за Козирога е своеобразен ритуал, чрез който могат да се освободят от напрежението. Предпочита да прави любов на специално предназначените за целта места – като удобна, голяма спалня или върху дебел килим, постлан пред горяща камина; а приглушената светлина, приятната музика и леките алкохолни напитки вървят в комплект.

мъж галерия мъже
Снимка: Unsplash

Да се опитвате да ръководите Козирога в леглото е грешка, а особено голяма – да му говорите какво трябва или не трябва да прави. Да възбуди и задоволи партньорката си за този мъж е въпрос на чест, освен това интуитивно усеща какво ? е нужно… Ако пък му покажете, че е прекрасен любовник, то Козирогът е в състояние да надмине себе си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти