Наближава Ретрограден Меркурий: Налага се да отложим всички важни дела и решения

Наближава Ретрограден Меркурий: Налага се да отложим всички важни дела и решения
Снимка: Thinkstock

Меркурий - планетата, която управлява образованието и обучението, събирането на информация, сръчността и писането, навлиза в не дотам благоприятен за всички нас аспект. 

Ретроградният Meркурий ще започне от 3 декември 2017 г. и ще продължи така до 23 декември 2017 г.

Някои особености на кармичните отношения

планети астрология хороскопи
Снимка: Thinkstock

Когато планетата е ретроградна, това силно оказва въздействие върху дейностите, които тя управлява и има смисъл нашите действия да се съобразят с това какво може и какво не може да се прави на ретроградно движение на планетите. В периодите на ретроградност на Меркурий ние можем да изпитваме затруднения, свързани със сферите на неговото влияние.

А ето и как да разпознаем, че влиянието на ретроградния Меркурий е около нас:

Изцяло се създава хаос в комуникациите ни с хората около нас. Много е възможно това да рефлектира върху електронните ни устройства и работата ни с тях. 

Тъй като Ретроградният Меркурий е едно от най-силните явления, които ни предстоят до края на годината, в астрален аспект, е важно ад обърнем внимание на всяко едно малко, и дори незначително, събитие около нас. 

Каквото ми мислиш, това да те стига

Хората, с които общуваме, ще ни разбират по-трудно, има идеални предпоставки за създаване на интриги, неразбирателство и дори размяна на обиди между вас и околните. Затова бъдете по-внимателни от обикновено и се опитайте да подхождате с такт и разбирателство. 

планети астрология хороскопи
Снимка: Thinkstock

Това е период, който ще изкара на повърхността спомени от миналото за хора, които вече не са част от живота ви. 

Много е важно да не подписвате договори и да не започвате нищо ново през периода. Може да продължите да работите по проектите си, но отложете новия старт с още малко време. 

Планове, свързани с пътешествия могат внезапно да се провалят. Възникват неприятни забавяния с оформяне на документи и получаване на необходимата информация.

Появява се лъжлива информация, излишна суета, която не води до нищо, а само създава съмнение. Мисленето също може да ви подведе. Склонни сме да объркаме информация, да чуваме и да не забелязваме всички подробности, да пренебрегваме важни детайли, да губим бдителността си. 

Отвсякъде ще се появяват независещи от вас препятствия, като резултат ще сте принудени просто да стоим на едно място, да чакаме и това ще бъде най-доброто решение в този случай.

Кои са трите зодии, които правят света едно по-хубаво място?

В най-лошия вариант – постоянно ще преправяте едно и също, ще бъркане, грешите или ще се сблъсквате с трудности отново и отново. Няма да виждаме ситуацията изцяло, макар ще ни се струва точно обратното, че всичко е добре и няма грешки.

Не е добро време за промяна на работа, за започване на връзка и за започване на свой собствен бизнес.

Имайте предвид всичко това и периодът ще премине преди да сте се усетили. И знайте - и това ще мине, просто трябва да изчакате. 

Още интересни статии, които да прочетете: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти