Меркурий в Овен: цялата истина ще се разкрие след 11 април

Планета космос меркурий
Снимка: Istock

На 11 април Меркурий най-накрая ще излезе от мистичните, пълни с недомлъвки и измами, дълбоки и проницателни, но, за съжаление, често трудни за разбиране Риби.

Иначе казано, периодът ще приключи, когато повечето от събеседниците просто ще помолят: „Кажи ми директно какво искаш!“ Започва времето за резки, честни и открити разговори. Хората се забързват, те ще започнат да изразяват всичко, което се е натрупало в душите им.

Между другото, ако нечии действия през последните месеци са ви смущавали или не разбирате как човекът се отнася в действителност към вас, попитайте го сега: той ще отговори директно и искрено. Вярно е и друго, отговорът му може да не ви хареса и да ви разстрои.

Но от друга страна, може да се случи и така, че историята, която ви се е сторила объркваща и неприятна, да получи просто и ясно обяснение и да се окаже, че няма проблеми, а сте зацикляли на неща, които сте си измислили сами!

Бързи заключения, ентусиазъм, самоуверено изразяване, порив и страст ще се влагат в различни спорове през този “овнешки” период. Знаците Овен, Лъв, Стрелец, Близнаци и Водолей са в най-добрата позиция.

Друг характерен белег, който ще излезе на показ през това време е : “Всичко да се случва сега и веднага и да се казва с максимална прямота”! Всякаква липса на търпение и толерантност ще се чувства в отношенията. 

Какво да се очаква от деловите преговори?

Ако ви предстои да преговаряте от 11 април нататък, бъдете добре подготвени предварително за това: ще трябва да говорите бързо, кратко и ясно.

Обърнете внимание на факта, че сега хората няма да се чуват добре един друг, всеки ще се вслушва само в собствените си думи. Малко вероятно е събеседникът ви да разбере сериозно вашите аргументи или да започне да обмисля вашата гледна точка. Затова дори не губете време за събиране на статистически данни и да правите задълбочен анализ на това, което ще обсъждате.

Планета космос меркурий
Снимка: Istock

Главното е: вие ​​самите да сте сигурни в това, което казвате, да не мрънкате и да можете да отговаряте на „неудобни“ въпроси. А най-хубаво е да успеете да заразите събеседника си със своя ентусиазъм.

Между 24.04.20г. и 26.04.20г., когато ще станем свидетели на една Квадратура /сложен аспект/, която Меркурий ще образува първо с Плутон, а след това и с Юпитер, които са в знака Козирог.

Ще има много напрегнати разговори мрачни настроения и липса на гъвкавост, но така се получава, когато се сблъскат Овен и Козирог. Два силни знака, които са носители на коренно различни възгледи.

Е, може да не носи спокойствие и хармония този Меркуриев транзит, но със сигурност ще бъде интересен, разнообразен и наситен с нови и смели мисли и решения!

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти