Меркурий в Лъв: очаква ни вулкан от емоции и страсти!

Планета космос меркурий
Снимка: Istock

Искаме да говорим и да бъдем чути. Не само това – искаме да бъдем в центъра на разговора и да получим онова удовлетворение, което бихме усетили, ако бяхме на сцената с Оскар в ръка и грабваща реч. Меркурий в Лъв е вече тук и няма как да имаме по-малки очаквания от общуването и по-конкретно нашата изява в него. Преминавайки през огнените знаци планетата на комуникацията ни дава самочувствие в изказа, увереност в мисълта и убедително присъствие в разговорите.

От 5 август до 20 август имаме възможност да звучим като някой друг – от една страна ще получим повече смелост от Лъва, а от друга знакът е свързан с актьорската игра и запомнящите се роли. Ако имате нужда от импулс, след прехода на Меркурий от Рак в Лъв, ще усетите този заряд, който предлага вдъхновение и творчески решения.  

Чудесно време за знаците - Лъв, Овен, Стрелец, Близнаци и Везни. За Скорпион, Водолей и Телец общуването ще е по-сложно!

Ако до този момент бяхме насочени към вътрешно изследване, то сега отново искаме да е шумно, интересно и забавно. Но само с наше участие! Казват, че фактите винаги трябва да работят за Меркурий в огнените знаци – иначе самите факти трябва да бъдат променени. Не се фиксирайте и не спорете на всяка цена, защото това би означавало да влезете в един отбор с Егото, което също е силно развито в Лъвската природа. Сега е моментът да водите по-увлекателни разговори със събеседници, които са истински вдъхновяващи. Открийте място за изкуството в интелектуалния ви живот – не е нужно да имаме познания в областта, за да усетим красивото.   

Сега е времето да говорим смело за любовта, за чувствата и страстта, за всичко, което ни носи неподправена радост. Меркурий е свързан не само с комуникацията, но и с нашия ум, с нашите мисли. Нека отделим време да благодарим за всичко, което вече притежаваме. Може би то е много повече, отколкото предполагате.

На 10 август Меркурий ще направи предизвикателен аспект към Уран в Телец, който вероятно ще размести някой пластове в общуването – възможно е напрежението в разговорите да ескалира, затова поемете въздух и направете нещо приятно за себе си, което да отслабва нервното напрежение. Добрата новина е, че на 16 август ни очаква положителен аспект на Меркурий към Марс в Овен – не пропускайте този момент да се задвижите в желана посока.

Заявете смело желанията си и дайте воля на идеiте си, които чакат да се превърнат в нещо материално. На 17 август Меркурий ще направи съвпад със Слънцето в Лъв, който ще бъде изключително силен и позитивен за интелектуалната сфера и въздействащото общуване.

Автор: Александра Иванчева

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти