Меркурий навлиза в Стрелец - време е да преследвате мечтите си

Навлизаме в нов период, в който се сменят знаците на две планети - Меркурий преминава от Скорпион в Стрелец още на 6 ноември, а веднага след това, на 7-ми, Венера също сменя знака, в който се движи - съответно от Везни в Скорпион.

Започва период, който е подходящ за повече пътувания, отношения или работа с чужбина, както и за старт на обучения, които са ви интересни, вълнуват ви и ще са ви е полезни да разширите хоризонтите си.

В психологически аспект е подходящо при комуникацията с околните да бъдете по-внимателни, за да не засегнете някой с грубо отношение, без дори да сте го искали, а просто защото не сте подбрали правилните думи.

Кои са зодиите, които ще имат най-много късмет през ноември?

Що се отнася до преминаването на Венера в Скорпион, чувствата може да станат много дълбоки и интензивни и съответно да излязат от баланс.

Внимавайте за ситуации на ревност, проява на собственическо чувство и емоционална зависимост.

Венера в Скорпион се движи и към съвпада си с Юпитер към края на следващата седмица.

Седмичен хороскоп за 6-12 ноември: време за успешни начинания и подобряване на партньорските отношения

Това е хубаво време, което обещава благоприятни условия за развитие и реализация на отношенията, разбира се, след като се чувствате добре със самите себе си, за да избегнете проекции, а оттам и драми.

Добре е да припомни, че чувството за пълнота и завършеност винаги привлича към нас подобни и хармонични ситуации и хора. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти