Меркурий навлиза в Овен: мощен ден, изпълнен с любов

планети космос юпитер
Снимка: Istock

На 17 април Меркурий влиза в знак Овен, където ще остане до 6 май. През това време общуването ще бъде доста активно. Добър период за всички, които работят с хора, провеждат срещи и преговори. 

Това е период, когато пространството “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите инициативи не трябва да се очаква. Този период не е подходящ за започване на нищо ново, нито за вземане на важни решения, защото те могат да се основават на неправилни предположения или грешни данни.

В този период могат да възникнат непредвидени трудности, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения, грешки, недостатъци, нарушения в трафика.

В 14:23ч Луната преминава в знак Везни. Луната в този знак носи атмосфера на покой и хармония. Снижена е вероятността от конфликти, спорове. Лесно се стига до компромиси.

Продължава 12 лунен ден до 17:48ч на 17 април (от 16:33ч на 16 април)

Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта. Този ден предразполага към правене на добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Ден, в който са противопоказни отрицателните емоции и не трябва да се натоварва сърцето. Не е добре да се ядосвате и гневите. Не трябва да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете в този лунен ден максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него!

Избягвайте да се оплаквате от съдбата. Може да заседнете в това състояние за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е само за по-добро. Приемете достойно и спокойно своята съдба.

земя планета космос
Снимка: Istock

Според вибрациите на 12-ти лунен ден, потърпете малко със замисленото от вас преди да го превърнете в дела. Не е добре да се започва и предприема нищо, тъй като усилията ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият спонтанно и непредсказуемо.

Контактуването е благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да търсите примирие.

В този ден молитвите ни биват чути във Вселената, но те трябва да идват от сърцето и да са искрени. Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви подкрепят във вашите дела, да ви помогнат да превърнете мечтите си в реалност. Не забравяйте да се помолите и близките си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти