Марс в Скорпион: Период на постигане на цели, но и на лесни конфликти

Бистра Копанарова

Марс премина от Везни в Скорпион на 9 декември и ще продължи до 27.01.2018.

От стремежа към разбирателство и компромиси на Везните, положението на Марс в Скорпион става коренно различно.

Това е времето за поставяне на верните цели пред вас и постигането им чрез действия, постоянство и силна воля, които са качества на Скорпиона.

Налице са големи трансформативни сили за освобождаване от зависимости от всякакъв характер, ситуации или отношения, които не носят потенциала да издържат във времето.

Ако се налага, Марс в Скорпион може да влезе в конфликт без никакъв проблем, за да защити интересите си и това заедно със силното скорпионово намерение приближава до постигането на целите ви.

Периодът е изключително подходящ за работа с енергията ви- това включва както всякакви енергийни практики като йога, чи гун, тай чи и така нататък, през занимания с психология, окултизъм и задълбочаване в по-голяма степен в същността на нещата, виждането на истината под повърхността.

В по-практичен и земен план дава добри възможности при работа с финанси и занимания с по-крупен бизнес.

Марс в Скорпион дава възможността да се твори и да се създава желаната реалност с намерение, с правилното насочване на енергията ви.

Разбира се, колкото по-градивно се насочи тази енергия и по-полезна е както за вас, така и за околните, толкова по-удовлетворени и с положителни резултати можете да се окажете.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти