Марс в квадрат с Юпитер: сложете юзди на огнения ентусиазъм

марс квадрат юпитер
Снимка: iStock, колаж

Днешният транзит комбинира приключенския дух на Юпитер с мощната енергия на Марс, но съпоставени един срещу друг. Когато всяка година тези буйни планети се намират в квадрат, хаосът е неизбежен.

Вечно оптимистичният Юпитер се сблъсква с импулсивния Марс, и резултатът за нас е, че е възможно да се впуснем във важна мисия и по средата да осъзнаем, че сме пропуснали важна стъпка и трябва да се върнем назад. Усещаме порив да скочим към нови възможности, без да се огледаме преди това.

Това не означава да се затворите и да не поемате рискове, разбира се. Но преди да се впуснете напред, съгласувайте стратегията си с екипажа си и създайте някаква предпазна мрежа. В противен случай останалата част от седмицата може да бъде пропиляна в почистване на бъркотията, която импулсивната енергия на този транзит може да събуди у нас. Най-добрият начин да овладеете тази импулсивна енергия е да проявите известна предвидливост и да използвате стратегия.

С Марс в Скорпион и Юпитер във Водолей тази космическа връзка подкрепя подробното планиране и по-висши цели, особено тези, които касаят общото благо. Балансът между двете може да доведе до пробив, особено ако се възползвате от правилната технология и силата на екипната работа. Този транзит също дава достатъчно сила и смелост да се изправите срещу големите си „врагове“, независимо каква форма приемат. Например, възможно е да се случи нещо, което да ви подтикне да откажете вреден навик.

Внимавайте с начина, по който използвате енергията на този транзит. Без юзди, тя може да ви доведе до претоварване или прегряване. Също така, имайте предвид, че дори да сте заредени с мощ, е възможно да не видите реални възможности на хоризонта, така че не поемайте към нова посока без правилната подкрепа.

Марс в Скорпион с Юпитер във Водолей ни напомня, че макар желанието да идва от сърце, възможностите все още не са избистрени и е добре да запазим духа, но да крачим напред, стъпвайки здраво по земята. Ако успеем обаче да впрегнем този дух, без да го потискаме, имаме възможност да постигнем големи успехи в сравнително кратък период от време.

Таро за 2022: какво очаква всяка зодия през новата година

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти