Марс и Луната навлизат в Риби: очакват ни много любов и уют!

планети космос
Снимка: Thinkstock

Днес Венера излиза от ретроградност и започва да се движи директно. Предава щафетата на Меркурий, който от следващия ден става ретрограден. Марс преминава в знак Риби. Луната също e в знак Риби от 06:43ч, където ще остане до 17:57ч на 18 ноември.

Подходящо е да се започнат дългосрочни проекти, за които вече са постигнати предварителни споразумения. Занимавайте се с дела, които изискват интуитивен подход. Общувайте с хора, с които не е нужно да се преструвате. Усвоявайте нови видове творческа дейност (можете да опитате да започнете да рисувате, да пишете музика, текстове или стихове, разкази, пробвайте се в дизайна).

Участвайте в благотворителност и по какъвто и да е начин помагайте на тези, които се нуждаят от нея. Уредете си романтични срещи - вечеря на свещи, разходки, четене на любовна лирика, гледане на любовен филм. 

Днес е и 10-ти Лунен ден. Това е един прекрасен ден. Символ на деня е фонтанът и всеки източник на живителна влага. Благоприятно е за почивка и време, прекарано в семейството, укрепване на семейните традиции. Днес можете да почувствате безпрецедентно вдъхновение, да придобиете оптимизъм, знание, които посочват пътя ви напред.

Подходящо е да се започват нови неща. Успех очаква най-вече творческите личности. Общуването носи прекрасни резултати. Самоусъвършенстването и енергийните практики ще бъдат изключително ефективни, а духовното търсене ще помогне да се определи правилният път.

10-ия лунен ден е енергийно свързан със семейните връзки, миналото на семейството и традициите. Той носи положителна, мека енергия, която влияе на човека по най-добрия начин, като носи късмет. В този ден трябва да сте възприемчиви към нея, а в близко бъдеще ще бъдете защитени от несгоди.

Най-доброто, което можете да направите в този ден е да се видите с близките си. При идеално развитие на нещата е да ги съберете заедно. Общуването с близки по кръв хора ще ви изпълни с родова сила и ще пробуди покровителите на вашето семейство. Но в никакъв случай не трябва да се карате и да допускате конфликти. 

Също така се смята, че пътуването в този период ще бъде успешно. И запознанствата, които осъществите по пътя, ще бъдат полезни и ще се превърнат в силни приятелства.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти