Лунното влияние на 21.07: постарайте се правилно да приемете и доброто, и злото

Лунното влияние на 21.07: постарайте се правилно да приемете и доброто, и злото
Снимка: Pinterest

Луната е в знак Близнаци до 11:11 ч. – хората през това време са по-разговорчиви, но и по-склонни да изпуснат това, което не е за казване. Можете да се откажете от старите си навици. Уязвим е раменният пояс, ръцете, дихателната и нервната система. Не се занимавайте с рутинни дела.

От 08:42 до 11:11 Луната ще се движи по празен курс. Нищо ново и важно не предприемайте през това време. Може да се съсредоточите върху обичайната си работа, да довършвате започнатото или да почивате.

В 11:11 Луната се премества в собствения си дом – знакът Рак. Настъпва време за занимания със семейството, дома и за грижи за близките ви хора. Уязвими са гърдите, стомаха, дванайсетопръстника. Добре е за вадене на зъби и слагане на протези.

28-ми лунен ден (от 03:59 ч.) е един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Символ е лотосът - олицетворение на духовното израстване на човека. Носи успех в делата, пътешествията са удачни. Забраняват се всякакви разрушителни действия.

Всички духовни търсения ще завършат удачно, защото сам Бог благославя подобни деяния. Ако сте следвали лунните ритми и сте се движили в унисон с Луната, непременно ще постигнете милостта на Нощната Богиня. Праведника ще го настигне благото, а грешника - възмездието.

В този ден можете да се оцените по своите плодове. Всичко посадено в предишните лунни дни, днес ще порастне. Ако имате неприятни събития, не ги считайте за неочаквани. Това е резултатът от вашите негативни действия през лунния месец. Постарайте се правилно да приемете всичко, което ви се случва - и доброто, и злото. От вашето разбиране също зависи много. Не забавяйте темпа и не се отпускайте. 

Този лунен ден не трябва да извършвате разрушителни действия - да не се къса, чупи, убива нищо. Може да садите в градината, но не и да плевите. Дори откъснати цветя в този ден не се подаряват. В този случай ставате съпричастни към разрушението.

Снимка: Pinterest

Сексът трябва да бъде нежен, чувствен и романтичен. Не просто „правене на любов”. Любовта трябва да се разпростира във всички направления. Да се изяви както в духовен, така и във физически план. Да се избягват всякакви грубости, прояви на нетактичност и агресивност. Бъдете колкото можете повече нежни и любвеобилни. Накарайте жената да се почувства жена, а мъжът - мъжествен.

Бизнес – по-рано сключените контракти могат да донесат първите резултати. От вас се иска само правилно да ги приемете, а това не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед. Не правете веднага презентация на своите успехи. Запазете тайната на успеха само за най-близките и доверени хора. Добър за благотворителност ден по отношение на духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

Снимка: Pinterest

Подстригване - Не е подходящо за подстригване. Това може да снижи вашата активност. Подстрижката може да има негативни последствия за вас, да засегне най-слабите места от вашето здраве. Добре е само да разчешете косите си и да ги оставите така както са. Това им дава възможност спокойно да приемат енергиите на Природата. 

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

В каквa роля сте през тази учебна година?

Трите зодии, без които светът не би оцелял
Астрология

Трите зодии, без които светът не би оцелял

Светът е балансиран, защото е населен с различните представители на...

Ненормална съм, мрънкам и не знам какво искам
Свободно време

Ненормална съм, мрънкам и не знам какво искам

Днес решихме да ви припомним един текст, който ни показва...

Сексът, от който се страхуват жените
Свободно време

Сексът, от който се страхуват жените

Eдна от най-обсъжданите и най-скандалните теми - това е темата за...

Абонамент