Лунните лица на Водолея - II част

Лунните лица на Водолея - II част
Снимка: netinfo

Милена Вълканова

Почти няма човек, който да не знае коя зодия е – знакът, в който се е намирало Слънцето в момента на раждането му. Много важен за описанието на характера обаче е и знакът, в който се намира Луната при раждането – този знак показва как реагираме емоционално, от какво имаме нужда, за да се чувстваме добре, какви сме в интимните връзки.

Ако например сте зодия Овен и се чудите защо все правите компромиси – нещо, нетипично за вашата зодия, може би имате Луна във Везни или в Риби.

Комбинацията от слънчевия, лунния знак и асцендента дава една доста пълна картина за вашия характер и преживявания.

Кой е вашият Лунен знак, можете да проверите ТУК.

Дори и да не знаете точния си час нa раждане, можете да използвате приблизителна такава. Луната пребивава в един знак средно около два дни и половина и затова часът не е толкова важен.

Представяме ви втората част на характеристиките на представителите на зодиакалния знак Водолей в различните лунни позиции.

Тук можете да откриете първата част.

Водолей с Луна във Везни

Вие сте толерантен човек, който лесно се разбира с околните. Можете да постигнете разбирателство с почти всеки, защото сте добронамерени и винаги се стремите към компромиси. Харесва ви да сте сред хора и обичате забавленията. Самотните занимания не са за вас, така че си потърсете работа, която да ви дава възможност да общувате с повече хора и да работите в екип – това е вашата сила. Съжителството с вас е лесно, тъй като се стремите към хармония, но за да имате пълноценна връзка, човекът до вас трябва да ви е не само любовник, но и добър приятел.

Водолей с Луна в Скорпион

Малко хора са наясно с истинските ви чувства, защото вие ги криете зад висока фасада. Макар като цяло да сте разумен човек и да обмисляте добре действията си, желанията ви са много силни и в някои моменти напълно контролират поведението ви. Искате ли нещо силно, вкопчвате се в него и го преследвате с цената на всичко. Трудно се отказвате – от човек, цел или каквото и да е друго, дори когато е ясно, че нищо не може да се получи или просто въпросното нещо се е изчерпало и трябва да го пуснете. Ще бъде във ваша полза, ако вместо да потискате страстите и емоциите си, се научите да ги наблюдавате и да се сприятелявате с тях – така те няма да ви контролират толкова.

Снимка: Weheartit

Водолей с Луна в Стрелец

Вие сте мечтател и идеалист. Мислите ви са постоянно някъде в бъдещето – настоящето не ви е толкова интересно, а обичайните неща за повечето хора ви отегчават и трудно може да ангажират вниманието ви. Живеете с идеали, но за съжаление може да ви липсва практичност и постоянство, за да ги осъществите. Вие сте човек с визия за живота и за устройството на света, а драмата ви идва от там, че винаги сте една крачка преди другите и доста често те не ви разбират. Ако искате да убедите хората в убежденията си и да ги научите, опитайте се да не гледате на тях от високо – това ги отблъсква.

Водолей с Луна в Козирог

Вие сте човек с твърдо установени принципи, които не се променят с течение на години. На вас може да се разчита, защото сте много отговорни и сериозни. Не сте създадени да си стоите вкъщи – стремите се към напредък в кариерата и дори към висок пост в обществената йерархия. В професията вървите уверено към върха, но в любовта и близките връзки срещате трудности заради студенината в общуването, която всъщност е проява на страх да се разкриете и да сте уязвими. Ще бъде във ваша полза, ако си позволите да изразявате емоции, особено с любимите си хора, а също така и ако молите за помощ и подкрепа, вместо да вършите всичко сами.

Снимка: Weheartit

Водолей с Луна в Водолей

Вие сте хуманист, роден да работи за благото на човечеството или най-малкото на някаква общност, от която сте част. В очите на много хора изглеждате странни или ексцентрични, а по всяка вероятност и вие се чувствате различни по някакъв начин – сякаш сте извънземно, попаднало случайно на земята. Ще се почувствате сред свои едва тогава, когато си намерите съмишленици – хора, които имат сходни на вашите идеи и светоусещане. Ако не го направите, има риск да сте вечно неразбрани. Не държите толкова на роднинските и семейните отношения – по-близки сте с приятелите си, защото те ви разбират. В партньорствата търсите интелектуална връзка и зачитане на личното ви пространство.

Снимка: Weheartit

Водолей с Луна в Риби

Трудно е човек като вас да живее в свят като нашия – за вас той е твърде груб и материалистичен. Ангажиментите и отговорностите, които повечето хора поемат, не са за вас и вие всячески се опитвате да ги избегнете. От вас може да излезе гениален творец, визионер, лечител или човек, отдаден на служба за доброто на другите, но ако не намерите своето място в света, нищо чудно да се отдадете на изолация или да потърсите утеха в алкохол. Надарени сте с изключителна интуиция, а някои от вас и с ясновидски способности. За да използвате тези дарби обаче, първо трябва да си повярвате и да не потискате усещанията си само защото не са приемливи за много хора.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти