Лунните лица на Водолея – I част

Лунните лица на Водолея – I част
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

Почти няма човек, който да не знае коя зодия е – знакът, в който се е намирало Слънцето в момента на раждането му.

Много важен за описанието на характера обаче е и знакът, в който се намира Луната при раждането – този знак показва как реагираме емоционално, от какво имаме нужда, за да се чувстваме добре, какви сме в интимните връзки.

Ако например сте зодия Овен и се чудите защо все правите компромиси – нещо, нетипично за вашата зодия, може би имате Луна във Везни или в Риби.

Комбинацията от слънчевия, лунния знак и асцендента дава една доста пълна картина за вашия характер и преживявания.

Кой е вашият Лунен знак, можете да проверите ТУК.

Дори и да не знаете точния си час нa раждане, можете да използвате приблизителна такава. Луната пребивава в един знак средно около два дни и половина и затова часът не е толкова важен.

Представяме ви първата част на характеристиките на представителите на зодиакалния знак Водолей в различните лунни позиции:

Водолей с Луна в Овен

Вие сте бунтар, който реагира остро на всеки опит да бъде вкаран в някакви рамки. Не желаете да спазвате правила и норми и винаги правите това, което ви изнася, независимо как изглеждате в очите на околните. Най-добре се чувствате, когато работите за себе си – така няма да се налага да търпите някой да ви виси на главата. Заради това, че слушате само и единствено себе си, може да си имате проблеми във взаимоотношенията, да се чувствате изолирани или самотни. За да си помогнете, приемете, че не всички правила и ограничения са лоши – много от тях са създадени, за да помагат на хората да съжителстват. Мислете, преди да действате – така ще се предпазите от грешки.

Снимка: Weheartit

Водолей с Луна в Телец

Вие сте човек с твърди принципи за всичко в живота – изградите ли си мнение за някого или за нещо, трудно го променяте. Внимавайте обаче, защото има риск да станете като кон с капаци и да отхвърляте идеи, които са добри, само защото не съвпадат с вашите виждания. Трудно правите промени и заради това понякога сами се обричате на застой. Недейте да жертвате мечтите и възможността да работите за някаква кауза само и само да не изпуснете сигурното или в името на материална обезпеченост – парите може и да са важни за вас, но понякога е във ваша полза да рискувате малко и да се впуснете в неизвестното.

Снимка: Weheartit

Водолей с Луна в Близнаци

Вие сте човек, чийто ум постоянно трябва да бъде зает. Ако няма идея, цел или нещо интересно, което да ангажира вниманието ви, започвате да се отегчавате и не се чувствате добре. Обичате да общувате, вероятно имате доста активен социален живот и сте изключително полезни тогава, когато трябва някаква ситуация да се осмисли разумно и безпристрастно. Всякакви дейности, в които има комуникация и обмен на идеи, са подходящи за вас. Макар че сте общителни, създаването на дълбоки емоционални връзки е доста трудно за вас – държите на свободата си и често приемате интимността и обвързването като обсебване и ограничаване. Избягвате да изразявате емоции и не се чувствате комфортно, когато другите го правят.

Снимка: Weheartit

Водолей с Луна в Рак

Дори външно да не изглежда така, всъщност вие сте много раним и състрадателен човек. Недейте да криете тази своя същност – без нея ще бъдете като робот без душа. Имате дарба да помагате на хората, тъй като интуитивно усещате от какво има нужда човекът срещу вас и знаете как да задоволите тази потребност. Отношенията ви, включително любовните, ще бъдат по-топли и искрени, ако отворите сърцето си и се свързвате с хората емоционално, а не само на ниво общуване. В любовта трябва да намерите баланса между близостта и свободата, защото колкото и да го раздавате свободолюбиви, имате нужда от усещане за корени и дълбока интимност.

Снимка: Thinkstock

Водолей с Луна в Лъв

Вие имате усещане, че сте нещо повече от околните. Може би си мислите, че знаете и можете повече, че другите трябва да изпълняват желанията ви или че сте изключителни в някаква област. За да се разбирате с хората обаче, опитайте се да се отнасяте с тях като с равни – в противен случай те ще усетят вашето желание за превъзходство и ще ви избягват. Ще постигнете удовлетворение в работата си, ако използвате личните си качества и умения за някакво общо благо и работите в екип, вместо да се стремите да блеснете на всяка цена. При вас разумът и сърцето често са в конфликт, като задачата ви е да успеете да ги помирите.

Снимка: Thinkstock

Водолей с Луна в Дева

Вие имате талант да подхождате нестандартно дори към най-обикновените на пръв поглед неща – например домакинството или рутинните работни задачи. Работата е важна за вас - старателни сте и в която и област да решите да се развиете, сигурно ще се откроите с професионализма и новаторството си. Старайте се да влагате собствен почерк в това, което правите, а не да следвате утвърдените практики – това ще ви донесе успех. Вероятно се увличате по алтернативни лечебни практики или йога, а някои от вас може и да намерят реализация в подобни сфери. Имате чудесни анализаторски способности.

Очаквайте и втората част на материала - с информация за Козирог с Луна във Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти