Луната среща Нептун в Риби утре: всичко е възможно, но ето за какво да внимавате

Ако от понеделник насам сте малко по-изнервени и припрени, това не бива да ви изненадва, защото в астрологичен план седмицата ни предразполага към порив към промяна и действие. Това обясни в ефира на предаването „На кафе“ Вихра Петрова, като обясни, че причината се крие във факта, че Луната все още е в знака на Водолея, който не търпи статуквото.

„Поривът да тръгнете в нова посока ще бъде много силен“, уточнява тя.

А ако имате възможност, силата и смелостта да последвате поривите си, имайте предвид, че тази седмица Луната е растяща, затова моментът е идеален за нови начинания.

След напрегнатия понеделник, днес Луната преминава в Риби, затова се отдайте на релакс и креативни занимания и избягвайте важните решения.

В сряда Луната не само е в знака Риби, но и прави съвпад с управителя на този знак, планетата Нептун. Това ще изостри вашата чувствителност, затова внимавайте кои са хората, които допускате до себе си, защото всички ще бъдем склонни да попиваме техните емоции и енергия.

Утрешният ден е важен от гледна точка на астрологията и по още една причина – Слънцето навлиза в знака на Стрелеца, където ще остане до 22 декември. Като един от най-позитивните знаци, Стрелецът ни зарежда с много силна енергия и щастие.

Неслучайно в периода около Коледа ни се струва, че всичко е възможно – знакът Стрелец ще подкрепи вярата и надеждата ни и ще пробуди желанието ни да откриваме нови хоризонти.

Предстоящият период е най-благоприятен за огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец.

Вихра обаче предупреждава всички представители на зодиака да бъдат умерени и да не прекаляват с оптимизма, затова внимавайте да не надцените възможностите си с проекти, за които моментът не е подходящ.

В четвъртък огнената енергия ще стане още по-силна, защото Луната влиза в Овен. Не се изненадвайте, ако сте малко по-нетърпеливи и усетите прилив на смелост за неща, за които досега не ви е стигал кураж.

Какво още ни очаква до края на седмицата и как планетите ще повлияят на решенията и настроението ви, разберете във видеото.

Прочетете още: 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти