Луна в съвпад с Марс в Стрелец утре - какво да очакваме и за какво да внимаваме

планети
Снимка: Thinkstock

В 15:54 часа на 8 февруари Луната преминава в огнения знак Стрелец. Повишава се ентусиазма, настройваме се философски, ставаме по-енергични и откровени в общуването през следващите два дни. В късните часове на деня и през нощта Луната съвпада с Марс в Стрелец, което активира опасността от инциденти.

Тъй като този опасен съвпад на Луната с Марс е активен както в нощните часове, така и през първата половина на 9 февруари, в личен план по-уязвими за здравословни неразположения, нарушения в съня, главоболие и инциденти са родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада.

планети космос
Снимка: Thinkstock

През втората половина на 9 февруари Луната в Стрелец образува неблагоприятен аспект и с Нептун в Риби, което изисква повече внимание за грешки, интриги, измами или кражби от родените вече през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

планети космос
Снимка: Thinkstock

Хармоничният аспект на Луната със Слънцето и Меркурий във Водолей ще внася повече спокойствие на този ден, ще имат добри възможности за изяви и постижения, както и разбирателство с околните при родените през първа и втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. За вас денят е добър за физическа активност, за интелектуални занимания и обучение, за уреждане на документи и подписване на такива, за пътувания и т.н. Ще бъдете заредени с енергия и издръжливост. Ще успявате да се справите с конкуренцията и с всякакви опоненти. 

планети астрология хороскопи
Снимка: Thinkstock

Още статии, които да прочетете: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти