Кратка астрологична прогноза за 2017-та година

Днес ще направим съвсем накратко преглед на това какво ще се случва през 2017 година.

Първо, Юпитер, планетата на успеха и късмета, до края на годината ще се движи във Везни. Най-облагодетелствани от това ще бъдат въздушните знаци начело, разбира се, с Везните(това важи и за асцендент везни), но също така за Водолей и Близнаци Юпитер ще предостави чудени възможности за реализацията на целите им.

В знака на Везните, добрите шансове ще бъдат в сферата на финансите, изкуството, дипломацията и партньорските отношения.

Сатурн до края на 2017 ще продължи да се движи в Стрелец. Тук позицията му е по-благоприяна за Овен и Лъв- другите два огнени знака, отколкото за самия Стрелец. Те биха могали да се захващат с по-дългосрочни и сериозни проекти, да разчитат на търпение и стабилност- Сатурн дава още отговорност и добро планиране.

За самия Стрелец ще даде някои ограничения, но положителният аспект на това е, че той ще има възможността да стане много по-задълбочен и зрял, по-структуриран и организиран.

Уран все така продължава да се движи Овен, като през годината неколкократно прави аспект с Юпитер. Именно тези са двете планети, които ни тласкат да се развиваме и променяме, да се освобождаваме от всичко, което не ни е необходимо и вече не ни служи и да обогатяваме съзнанието си. Те ще ни дадат възможността да направим нужните промени, а в коя сфера от живота ви ще се случи, ще покаже рождения ви хороскоп. 

Промените могат да имат внезапен и изненадващ характер.

Плутон, като една от най-бавните планети в нашата слънчева система, също продължава своето движение през Козирог и през годината ще даде възможност на земните знаци - Телец, Дева и Козирог предимно от втората декада на знака си- да трансформират и обновят на чисто всичко, което се нуждае от коренна промяна; всичко което трябва да си отиде окончателно, за да може да дойде след това ново и в по-съвършена форма. 

За Телец и Дева трансформацията ще е по-хармонична, докато Козирога може да я преживее и с криза.

Нептун, също бавна планета, продължава да се движи в своя собствен знак Риби, което го прави особено силен и през 2017 ще активира водните знаци- рак, скорпион и риби  от края на първата и началото на втората декада, като разбира се , акцентът е върху риби.

Активността на Нептун е от малко по-особен характер и поради това са най-подходящи  заниманията с медитации, духовни практики и изкуство. 

Нептун е висша планета и ако не се отработва съзнателно по начините, които изброих, ще доведе до страдание, изпадане в зависимости, илюзии, лъжи, а може дори да увреди психичното ви здраве.

Затова бъдете добри, щедри давайте от сърце. Има закони във вселената, които работят и всичко което излъчите навън, рано или късно ще се върне при вас.

Прочетете още:

Годишният Хороскоп за 2017-а на Edna.bg!

Таро календар за януари

4-те зодии, които ще властват през 2017 година

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти