Космическо влакче на ужасите: Марс е в Риби и какво да очакваме

марс
Снимка: iStock

Марс е мотиваторът на зодиака - той управлява действието, агресията, енергията и либидото. Движението се насочва от преходни към духовни цели, когато планетата на страстта навлезе в мистичния знак Риби на 13 април и остава в него до 24 май. През следващите няколко седмици ще започнем да се стремим да помагаме на другите, докато собствените ни желания стават по-труднодостъпни.

Рибите са най-интуитивният знак от зодиака, докато Водолеят е най-обективният, така че наблюдаваме доста голяма промяна в "астровибрацията". Марс в Риби ви кара да действате повече въз основа на шестото си чувство, а не да се съобразявате с формулите на материалният свят. На пръв поглед това може да звучи стряскащо, но от Марс в Риби идват много полезни неща.

Марс в Риби ви кара да съпреживявате с околните и да се свързвате с хората на дълбоко, интуитивно ниво. Марс в упорития, фиксиран Водолей ви казва: "Така трябва да се случват нещата и знаеш какво е най-добро за другите", но Марс в Риби противоречи: "Съчувствай на хората около теб и им помагай, като се отнасяте с тях с доброта".

В личен план Марс в Риби ви подтиква да уважавате чувствата си и да се свържете с надеждите, желанията и мечтите си, дори ако изглеждат нереалистични. Сексът се превръща в по-дълбоко и смислено преживяване.

Въпреки че енергията на Рибите никога не ви кара да действате умишлено малко хаотично и непоследователно, колебливостта и променливото настроение определено са проблеми, за които трябва да внимавате, докато Марс е в този променлив воден знак. Добрите ви настроения сега се усещат като огромни върхове, а в лошите ви са сякаш сте стигнали дъното. Затова наричаме Марс в Риби увеселително влакче: върховете и спадовете ще бъдат доста изострени.

Какво да очаква всяка зодия от съвпада на Юпитер и Нептун в Риби

Възползвайте се от добрите дни, за да можете да преодолеете бурята, когато настъпят слабите дни. Можете да използвате тези крайни настроения продуктивно, особено ако не се страхувате от търкания. Имайте предвид, че всички конфликти ще удрят по-дълбоко в душевността ви от обикновено. Егото в Риби е мъгливо и слабо и е възможно да не може да ви защити от ударите на света. Но имате на своя страна невидимото свързване с околните. Ако "виждате" нещо, което не можете да обясните, вероятно вървите в првилна посока.

Струва си също да добавим, че Марс управлява агресията (кръстен е на римския бог на войната, все пак), така че когато нещо ви разгорещи, дори дребни проблеми, влиянието на Марс в Риби ви кара да се чувствате направо безразсъдни.

Премисляйте действията си, за да не се самоунищожите.

Месечният хороскоп за АПРИЛ 2022

Прочетете какво ви очаква през АПРИЛ:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти