Кои зодии ще срещнат любовта по великденските празници

зодии любов великден
Снимка: iStock

Зарина Главева

Между звездите се шушука, че великденските празници ще бъдат не само светли и състрадателни, но и любовта ще витае във въздуха. Дори да не е предначертано на вашата зодия да намери своята половинка по Великден, всеки може да очаква, че ще бъде заобиколен от обич и внимание. И все пак има няколко специални зодии, които ще привлекат към себе си повече любов от обикновено.

Април е наистина съдбовен месец: между съвпада на Юпитер и Нептун в Риби до Розовата луна във Везни, която настъпи на 16-ти, можем да очакваме неочакваното.

В момента сетивата ни и интуицията ни са в пъти по-изострени, което включва и усещането ни за хората около нас. Това ни помага да бъдем с една крачка напред в отношенията си и грижовността и предвидливостта ще ни идват отвътре, даже на по-големите непукисти сред нас.

Ще има повече хармония във връзките, особено с настъпването на пълнолунието: ако обмисляте да преминете на следващо ниво или да създадете близост с половинката си, тогава ще бъде много подходящ момент.

Разбира се, добре е да внимавате със синдрома на розовите очила и да отсявате внимателно информацията, която получавате от външния свят и да не си правите илюзии.

Като имате предвид всичко това, продължете в галерията, за да разберете дали сте сред щастливците:

4-те зодии, които ще срещнат любовта по великденските празници

Прочетете какво ви очаква през АПРИЛ:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти