Кои са най-тихите и срамежливи зодии

зодии срамежливи
Снимка: Unsplash

Повечето хора на света попадат в една от две категории, когато става въпрос за общуване: срамежливи или открити, интроверти или екстраверти, приказливи или тихи. Вероятно вече знаете кое от тях сте за себе си. Но възможно ли е да прецените нивото на общителност на някого само въз основа на зодиакалния знак? Е, ако сте един от най-срамежливите зодиакални знаци, може би ще можете да обвините звездите за срамежливостта си.

Има много фактори (астрологични и други), които могат да допринесат за срамежливостта, но един лесен начин да прецените дали някой е по-скоро тих или шумен, е да погледнете към елемента на зодиакалния (слънчевия) му знак в астрологията.Огнените и въздушните знаци са склонни да бъдат по-общителни и насочени навън, а земните и водните знаци са по-склонни да бъдат срамежливи и интроспективни.

Ако искате да навлезете по-дълбоко в астрологията на срамежливостта, има и определени домове в рождената карта, в които можете да потърсите повече информация. Наличието на определени планети в третия дом на общуването може да повлияе на начина, по който изразявате идеите си пред света, и да ви подскаже дали сте плахи в изказването на мнението си.

Разбира се, за да се определи дали някой е по-скоро е душата на компанията или наблюдателната периферия, е необходимо нещо повече от това да се роди в определен ден. Но ако сте една от тези 4 зодии, вероятно знаете за какво говорим:

4-те най-срамежливи и тихи знаци на зодиака

 

Още астрология:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти