Кои са най-интелектуалните знаци на зодиака

зодии интелект
Снимка: Pexels

Интелектът се проявява под различни форми. Независимо дали сте технически грамотни, тактични или сте склонни да обмисляте всеки проблем до край, мозъкът на всеки има своите силни страни. Индивидуалното остроумие и интелектуално обаяние на всеки зодиакален знак е отражение на това, че е всестранно развит и емоционално интелигентен.

Макар че всеки има своя собствена марка гениалност, има няколко умници, които бихте искали да са на ваша страна по време на дебат. Ако винаги сте забили нос в книга или молив в неделната кръстословица, това вероятно е така, защото сте един от най-интелектуалните зодиакални знаци.

Каква е твоята магическа сила?

Когато определяте интелектуалната си изтънченост въз основа на наталната си карта, погледнете разположението на Слънцето, Меркурий и Юпитер. Слънцето е тази част от вас, към която се стремите или вашата идеална личност. Юпитер е отговорен за разширяването ви като личност, а Меркурий е този, който показва как приемате и преработвате информацията.

Например, ако вашият знак Меркурий е разположен в девети дом, който управлява философията и ученето, може би ще ви е по-лесно да обясните на приятелите си какво означава нещо да е "кафкианско". Така че разгледайте хубаво наталната си карта за всички свързани домове и знаци.

(Тях можете да пресметнете в някой от множеството калкулатори, налични онлайн. Опитайте този, ако желаете, и след това се върнете към статията.)

След като имате информацията, която смятате за необхдима, продължете в галерията, за да научите дали вашият е един от най-интелектуалните зодиакални знаци:

4-те най-интелектуални знаци на зодиака

Още астрология:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти