Какво предсказват звездите за април 2015

Какво предсказват звездите за април 2015
Снимка: Thinkstock

Велина Томова

Да не следиш хороскопа си е като да си капитан, който не използва въздушните течения, за да направлява по-добре кораба си.

През този месец, вече пролетен, звездите са благосклонни към всички зодии и ни обещават достатъчно време за почивка и разрешаване на отдавна възникнали проблеми.

За Овен времето е подходящо за стабилизиране на финансовото състояние. Предстои им пътуване и заслужен отдих. Целия месечен хороскоп за зодия Овен можете да прочетете тук

Телците са пред прага на ново любовно обвързване. Предстои им и смяна на жилището. За какво още да сте готови, Телци, вижте тук.

Близнаците ще видят реализирани голяма част от своите идеи през април. През втората половина на месеца ви чакат събития и срещи, които ще очертаят много положителни промени в живота ви. Хороскоп за Близнаци вижте тук:

Пътуванията през април за Раците ще имат позитивен ефект върху тях. Предстоят им преговори, в които трябва да запазят деловия тон, за да имат успех. Какво още очаква зодия Рак, вижте тук.

Лъвовете ще имат шанс за кариерно развитие. Април е месецът, в който трябва да се посветите на развитие на професионалните умения, за да имате успех. Целият месечен хороскоп за зодия Лъв е тук.

Девите ще имат късмет в реализиране на дейности в материалната сфера. Приходите им ще нараснат. Какво още ще се случи на Девите през април, разберете тук.

Везните трябва да се насладят пълноценно на очакваните великденски празници, за да се справят с предизвикателствата в службата. Още за везните – тук.

Време за преосмисляне на деловите ангажименти е месец април за Скорпионите. Обективността ще ви помогне да преодолеете трудностите. Вижте целия си хороскоп за месец април в нашата категория Хороскопи тук.

Стрелците ще сключат ново съдружие, което ще им носи дивиденти. Имат нужда от почивка, защото досега пренебрегваха симптомите на хронична умора, така че съветът на нашия астролог Дона Петкова е за пълноценен отдих по време на великденските празници. Какво още показват звездите за Стрелците, прочетете тук.

За Козирозите април ще е изключително подходящ за нови професионални инициативи. Допълнителната квалификация ще им помогне да подобрят положението си в службата. Още за зодията вижте тук.

Водолеите е добре да се отдадат на спорт и разходки сред природата, за да си отдъхнат пълноценно. Втората половина на месеца ще е благоприятен за започване на нов проект. Вижте какво още предсказват звездите за вашата зодия тук.

Риби, Април ще бъде успешен за вас месец в професионален, в материален и в личен план. До средата на месеца е важно да следвате стриктна програма за работа, за да се вместите в сроковете, а и да изпълните поетите от вас обещания. Вижте целия си месечен хороскоп за април тук.

Хороскопите в Edna.bg се изготвят от астролога Дона Петкова. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти