Знак за промени: ето какво иска да ни каже ангелското число 000

ангел
Снимка: iStock

През целия си ден попадаме на числа – от тези по часовника до онези върху сметката ви за химическо чистене. Едва ли се замисляте за тях всеки ден, освен ако не започнете да забелязвате как една и съща последователност от числа се повтаря около вас.

Според някои, повтарящите се числа са просто съвпадение. Но ако ги разглеждате от духовна страна, тези числа често се наричат ​​ангелски и всяка последователност има уникално значение. Ако продължавате да виждате числото 000, струва си да обърнете внимание, защото към вас може да има послание, което трябва да знаете.

Както твърди пред Bustle Шарлот Кирстен, експерт по ангелски числа и астролог, 000 е ангелското число на истински синхрон и „красив знак“ от вашия ангелски екип, че нещо голямо се задава на хоризонта.

„Ангелското число 000 е майката на всички ангелски числа“, казва Кирстен. „Това е истинско духовно нулиране... Може да забележите това число в момент, когато всичко, което някога сте познавали като истинско, се разпада. Ето защо 000 отдавна се смята за края на материята.“

Въпреки общото значение на ангел номер 000, наистина няма нужда да се тревожите. Според Кирстен, това все още е „много благоприятна и щастлива“ последователност от числа.

Вижте в галерията повече за ангелското число 000:

Какво иска да ни каже ангелското число 000

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти