Каква си ти според египетския хороскоп Част III

Каква си ти според египетския хороскоп Част III
Снимка: Thinkstock

Припомнете си първа и втора част съответно ТУК и ТУК!

21
Тези момичета са изключително енергични и действат бързо. Ако вие сте още на първата задача, жената, родена на 21-ви, вече е свършила своите и чаровно ви пита дали имате нужда от помощ. Всеки мъж, който е бил допуснат до интимното им пространство, после не му се е искало да си тръгва от там. Ако пък го направи, често ще си спомня за вълнуващите моменти с това невероятно момиче.

22
Тези жени обикновено са смятани за студени и резки. Но трябва да знаете, че ви повишават тон или се държат по-грубо, защото сте се отнесли нехайно към поетите си ангажименти. Или сте изказали безпочвено мнение. Те много се дразнят, когато някой им дрънка празни приказки.

Жените, родени на 22-ри, обичат да има напрежение и тръпка. Тях това ги зарежда. Обичат да организират, ръководят и да се доказват, справяйки се с „невъзможни“ задачи. В любовта също са практични – дават, но искат и да получават. Няма да си затворят очите за грешките на партньора си. Те смятат, че е по-редно да му кажат в очите какво мислят, вместо да си бършат сълзите самотно в ъгъла.

23
Ако искате животът ви да бъде интересен и различен, стойте близо до жена, родена на 23-ти. Тя е толкова талантлива и многообразна, че няма да можете да се откъснете от нея. И точно, когато сте решили, че вече я познавате добре, тя ще ви изненада с нещо ново.

За нея любовта е нещо забавно и приятно. Тя не може да си представи, че това възвишено чувство може да се свързва с рутина и мълчание. Така че, имайте си едно наум, ако споделяте живота ѝ. Допуснете ли връзката ви да влезе в коловоз, тя много бързо ще ви смени с някой по-интересен мъж.

24
Родените на 24-ти имат голям капацитет да ръководят и да решават проблеми. Това се дължи на супер точната им преценка, както за хората, така и за ситуациите. Те не се страхуват да поемат отговорност за действията си. А и няма защо, тъй като в повечето случаи постъпват правилно.

Да бъдеш с такава жена е приятно, но и задължаващо. Тя е висока топка и мъжът до нея винаги трябва да е на ниво. В противен случай тя ще започне да усеща, че заслужава нещо по-добро. И е въпрос на съвсем малко време да го намери!

25
Тези жени са умни, рационални и следват желязната логика. Така че ще ви е трудно да ги излъжете или подведете в каквото и да било. Не се сприятеляват лесно, затова имат малко, но пък наистина верни приятели.

И в любовта са така. Трудно ще ги спечелите, но ако успеете, те ще ви обичат докрай. Иначе са с големи сърца и не биха навредили умишлено. Е, добре де, освен, ако не сте ги настъпили жестоко. Тогава със сигурност ще усетите какво е истински гняв.

26
Страшно амбициозни и дипломатични дами! Които обаче рядко ще признаят грешките си. По-скоро ще ви убедят, че те са постъпили правилно, но заради действията на трето лице се е получило така. Не им се сърдете! За сметка на това те имат безброй други качества, с които превъзхождат останалите жени.

Едно от тях е комбинацията от сила и усет към детайлите. Което ще рече, че ако имате такава жена до себе си, тя ще ви кара да се чувствате като истински мъж. И същевременно с това, ще ви бъде добър партньор, на когото може да се разчита. Ще се старае нищо да не ви липсва и ще ви уважава. Вие от своя страна ще трябва да ѝ показвате колко много цените факта, че си имате необикновена и достойна любима.

27
Жените, родени на 27-ми, са едни от малкото, които ще пренебрегнат себе си в името на хората, които обичат. Това ги прави безценни приятели и половинки! Затова всички вие, които имате до себе си такава жена, трябва да си я пазите и гледате като съкровище! А също така и да се грижите да си почива повече и да обръща внимание и на собствените си нужди.

Друго, характерно за тези дами е щедростта, милосърдието, чистите чувства и искрената любов. Те ненавиждат грубите прояви и егоизма. И все пак, когато се сблъскат с такива хора, ще се стараят да им покажат добрата страна на човешките отношения, вместо да ги подминат

28
Родените на 28-ми са по-скоро властни и силни дами. Може да се дразните, че ви се бъркат в живота, но нашият съвет е да слушате какво ви говорят! Защото те са и аналитични, и интуитивни! В любовта обичат да доминират и трудно биха допуснали някой да ги разиграва. А дори и да се случи, това е само временен етап. За тях достойнството и себеуважението са по важни от всякакви други романтични чувства.

29
Дамите, родени на 29-ти, са идеалистки! Творчески и чувствителни натури, които вярват във вечната любов и доброто. Макар понякога да ви изглеждат и прекалено наивни, това не е точно така. Те просто търсят позитивната страна на нещата. Което може би всеки от нас трябва по-често да прави.

Когато са влюбени, тези жени са способни на всичко за своя мъж. Ще се борят за него, ще го разбират, ще го даряват с нежност и внимание. Това, с което той трябва да внимава, е да не злоупотребява с чувствата им. Защото те може много да търпят, но писне ли им, няма връщане назад!

30
Най-силната способност на тези дами е умението им да се изразяват. Те намират начин да кажат нещата точно така, както трябва да ги чуете. Ако случайно не ги разберете, проблемът си е ваш. Затова и ще се развиват успешно във всякакви професии, които изискват директна комуникация с хора.

В интимния си живот са изключително изобретателни. От изненадите за половинката, до сексуалните си умения. Може би това е една от причините винаги да са зобиколени от много мъже, които си умират за капка внимание. Питайте и бившите им! Със сигурност повечето от тях съжаляват, че са изпуснали такава жена.

31
Жените, родени на 31-ви, постигат всичко, което са си наумили. Те са въоръжени с търпение, находчивост и остър ум, който им помага да анализират възможните варианти и развития.

Не обичат да са сами. Затова около тях винаги има приятели и рядко са без партньор. Но това, че споделяте леглото им, не е гаранция, че сте се настанили трайно и в сърцето им! Да се спечели любовта на такава жена не е никак лесно. Защото тя знае, че заслужава най-доброто и няма да търпи компромиси със себе си.

Прочетете още:

Предсказанията на Нострадамус за 2016-а

Годишен хороскоп 2016

Планетарни напрежения: защо декември ще бъде опасен?

Как се влюбват зодиите

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти