Каква си ти според египетския хороскоп Част II

Каква си ти според египетския хороскоп Част II
Снимка: Thinkstock

Можете да прочетете първа част ТУК >>> 

11
Тези момичета са абсолютни идеалисти. По-скоро мечтателки, отколкото изпълнителки. Добрички, но не наивни, хапливи, но не и злобни. Мъжете трябва да са особено внимателни с техния магнетизъм. Защото тези мацки могат само с поглед да получат това, което искат!

Не се поддават лесно на команди, дори и когато са част от професионалните им задължения. Не, че няма да си свършат работата, но ще вложат нещо уникално от себе си. Такива са си – оставят следи във всичко, до което се докоснат!

12
Животът на жените, родени на 12-ти, никога не е в права линия. Те или са на върха, или на дъното, но стигнат ли го, се изправят и с нови сили продължават напред! Искат или всичко или нищо. И в любовта са така – или ще дадат много от себе си, или няма да си мръднат пръста. Особено, ако са разбрали, че даденият мъж не го заслужава.

Ако искате динамично и емоционално ежедневие, значи трябва да стоите близо до такава жена. С нея ще откриете нови и интересни страни на живота. Само че трябва да се въоръжите с много енергия и ентусиазъм, защото на нейното темпо трудно се издържа.

13
Тези жени са трудолюбиви, с интересни идеи и стратегически планове. Освен това имат вроден чар, с който разтопяват мъжките сърца. Което често им навлича завистта на околните. Това е и тяхната най-голяма болка – злобата, която не са заслужили. Най-добре е да не се доверяват на всеки срещнат.

14
Тези момичета са с остър и аналитичен ум. На тях им трябва постоянно разнообразие, защото бързо се отегчават. Няма да е лесно на мъжа до тях да бъде постоянно интересен, но пък успее ли да го направи, ще се радва на невероятна, любяща жена.

Понякога са склонни да бягат от отговорност и да не признават грешките си. Но това е само за пред хората. Вътрешно те отлично са осъзнали неправилната си постъпка и ще се постараят да не я повторят. Затова не е нужно постоянно да им натяквате каквото и да било. Така само ще ги отблъснете от себе си!

15
Жените, родени на 15-ти, си падат домошарки. Не, че не обичат да се забавляват, просто най-добре си се чувстват вкъщи. Стремят се да поддържат хармония в отношенията си с останалите и обикновено успяват.

Що се отнася до интимния им живот, те са истински съкровища, защото се раздават без да изискват кой знае колко. Само нежност и разбиране. Освен това ще осигурят неповторим уют на човека до себе си. И той трябва да е абсолютен глупак, ако не направи всичко възможно да задържи такова момиче.

16
Момичетата, родени на 16-ти, са супер забавни и чаровни. Дайте им купони и нощен живот – такa се чувстват най-добре. Около тях винаги има тълпа от мъже, но малко са тези, които остават за дълго в живота им. Тези момичета не се обвързват лесно. Те са специални и добре го знаят. Затова не си и мислете, че ще отворят сърцето си за първия срещнат.

Когато все пак създадат връзка, си падат малко инатливи. Не са склонни на компромиси и държат да става на тяхното. Но пък от друга страна точно това ги прави толкова неповторими – фактът, че имат собствено мнение и не се страхуват да го отстояват.

17
Тези жени са родени с късмет! Трябва по-често да играят на лотария и подобни такива. Но най-интересното при тях е, че са едновременно етични и хитри. Или с други думи, така ще извъртят нещата, че ще ви накарат да действате в техен интерес, но няма да ви въртят номера зад гърба.

Много искат верен партньор до себе си, но страхът да не бъдат наранени често ги кара да отблъскват мъжете. Затова, ако сте влюбен в такова момиче, не се отказвайте бързо от нея. Докажете ѝ, че може да разчита на вас и чувствата ви са истински. Със сигурност след време няма да съжалявате!

18
Щедри, състрадателни и толерантни момичета, които сякаш заразяват околните с доброта. Те са приятели в истинския смисъл на думата – винаги готови да помогнат и директни до край. За мъжете в живота си също се раздават. Макар да са имали не едно разочарование, те не спират да вярват в истинската любов. Затова бъдете мили и нежни с тях, защото в днешно време те са изключително ценни личности!

19
Тези жени са много емоционални и романтични. Бързо се сприятеляват и хората ги харесват. Случва се да избухнат, но това става само, когато са силно обидени.

20
Жените, родени на 20-ти, имат нужда да обичат и да бъдат обичани. Предателството или обидата от интимния им партньор за тях е нещо опустошително. Те са крехки и раними, затова трябва да се отнасяте внимателно към тях. Което ще е добре и за вас, защото, ако се държите така, те ще ви дарят с цялото щастие на земята.

Утре очаквайте трета последна част!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти