Каква си според асцендента: зодия Водолей - II част

Каква си според асцендента: зодия Водолей - II част
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

Миналата седмица ви споделихме какви са представителите на зодиакалния знак Водолей с асцендент Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева. (припомнете си статията тук)

Вижте и втората част на темата каква личност сте според асцендента, ако сте зодия Водолей:

Водолей с асцендент Везни

Вие сте от хората, които много бързо стават душата на компанията.

Привличате лесно околните с харизмата и общителността си. Обичате да се забавлявате и да създавате нови познанства. Разговорите и обмяната на мнения ви действа стимулиращо.

Взаимоотношенията са много важни за вас – както романтичните, така и приятелските. Сцената ви привлича и може успешно да се реализирате чрез някаква форма на изкуство.

Притежавате способност да виждате красивото в живота, която би могла да ви бъде от полза в творческите начинания.  

Не е препоръчително да се занимавате с еднообразни и рутинни занимания – вие трябва да творите, да се изявявате и да изпъквате с талантите и уменията си. Тъй като сте доста обективни в преценките си, сте добър приятел и съветник.

Водолей с асцендент Скорпион

Вие сте интуитивни и прозорливи личности. Способни сте да разгадаете и да обясните процеси и явления, които другите или не забелязват, или не са способни да анализират така точно. Ето защо обикновено давате добри съвети на околните, но пък в някои случаи ви е трудно да се справите със собствените си емоции.

Вероятно сте се чувствали различни в собственото си семейство или то е било по някакъв начин нестандартно спрямо трядиционните представи. Възможно е също да приемате приятелите си като свое семейство, защото ви дават подкрепата, от която имате нужда. Стремежът към свобода е вкоренен дълбоко във вас и ви води в много от действията ви. Имате нужда от партньор, който да ви заземява и да ви бъде опора в периоди на криза.

Водолей с асцендент Стрелец

Вие сте изключително свободолюбива, авантюристична и интересна личност. Водите се основно от собствените си мечти и представи за света – за вас те са дори по-реални от действителността, която ви заобикаля. Вероятно сте граждани на света – обичате да пътувате, да пробвате нови неща и да трупате опит.

Имате нужда да вярвате в нещо, което да ви дава сили и да ви вдъхновява – идея, кауза или мисия. Заради способността да виждате напред в бъдещето, може да постигнете много и да промените доста неща – в себе си и в света около вас – неща, които за други хора са непреодолими. Ако обаче не се научите да полагате труд и да проявявате постоянство, има риск идеите ви да останат в света на идеалното и никога да не дадат плод. Вашата силна интуиция е най-големият ви помощник.

Водолей с асцендент Козирог

Вие сте амбициозна личност, която има нужда да си поставя цели и да ги преследва. Предизвикателството ви в живота е да осъзнаете собствените си ограничения и в някакъв момент да ви превъзмогнете – този път ще ви отведе до свободата, за която копнеете.

Сигурността, включително финансовата, е важна за вас и най-вероятно ще я постигнете, но не трябва да жертвате мечтите си заради пари и престиж, тъй като това няма да ви донесе удовлетворение.

След ред и дисциплина, но не е изключено в някои моменти и ситуации да излизате извън нормите и да изненадвате и околните, и самите себе си. Напълно възможно е да оставите някаква следа в обществения живот и да спечелите признанието на много хора. Колкото и успели да сте обаче, имате силна нужда да усещате, че най-близките ви подкрепят.

Водолей с асцендент Водолей

Вие сте човек, който трудно може да влезе в рамки. Чувствате се различни, вероятно изглеждате различно от околните и всъщност основната ви мотивация в живота е да правите нещата по различен начин. Вашата мисия е да бъдете реформатор в някаква област, но внимавайте, защото бунтовническият ви дух може да добие такива размери, че да ви превърне в разрушител.

За да изграждате по-сърдечни и здрави връзки – и лични, и професионални, се пазете от прояви на фанатизъм – споделяйте идеите си, но не ги налагайте на околните. Вероятно изпитвате известни трудности да се впишете в света около вас, но колкото по-рано приемете своята съдба, толкова по-добре ще се чувствате със самите себе си. А тази съдба е да следвате вътрешния си глас и да начертаете свой собствен уникален път на развитие.

Водолей с асцендент Риби

Вие сте човек, надарен със способността да съпреживява емоциите на другите. Вероятно имате артистични таланти, увличате се по духовното или често влизате в ролята на спасител. Трудно ви е да определите кои сте, какво точно искате и къде е границата между вас и другите. Заради всичко това често възприемате чужди желания, позволявате да ви използват или бягате в свой собствен свят, в който се чувствате по-добре.

Имате силно развито въображение и се увличате по лечебни практики и медитация. Макар вписването в материалната действителност да е сериозно предизвикателство за вас, ако намерите нещо, чрез което да одухотворите сивото всекидневие, има шанс да живеете пълноценно и да се справите с някои клопки по пътя ви - като вредни зависимости или романтични изюзии например.

Припомнете си още:

Каква си според асцендента: зодия Водолей - I част

Каква си според асцендента: зодия Козирог - I част

Каква си според асцендента: зодия Козирог - II част

Водолеят

Какъв ти е асцендентът?

Новата ера на Водолея в модата

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти