Каква си според асцендента: зодия Везни - II част

Каква си според асцендента: зодия Везни - II част
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

Миналата седмица ви споделихме какви са представителите на зодиакалния знак Везни с асцендент Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева. (припомнете си статията тук)

Вижте и втората част на темата каква личност сте според асцендента, ако сте зодия Везни:

Везни с Асцендент Везни

Вие сте перфектният балансьор – винаги търсите златната среда и разбирате различните гледни точки. Хората често ви търсят за съвет, тъй като сте спокойни и разумни. Каквито и да правите, се стремите да се поддържа мирът. Не обичате да се конфронтирате, заради което често търпите ситуации, които не са във ваш интерес.

Има риск да попаднете на егоистичен партньор – това е начинът на съдбата да ви подтикне да цените повече себе си и да отстоявате принципите си. Понякога е добре да си напомняте, че връзката е съюз между две личности и обвързването не трябва да бъде за сметка на техните индивидуални потребности и желания.

Везни с Асцендент Скорпион

Вие сте доста мистериозна личност, която знае много за другите, но не разкрива много за себе си. Копнете да имате човек до себе си, но като че ли не го показвате и има риск дълго време тази ваша потребност да остане неудовлетворена.

Ще имате по-голям шанс да постигнете интимност с друго човешко същество, ако се осмелите да се разкривате и да показвате истинските си чувства, вместо да ги държите зад дебела стена. Може да срещнете по-късно сродната си душа или да откриете призванието си, което по всяка вероятност ще бъде свързано с художествена дейност или изкуство.

Везни с Асцендент Стрелец

Вие сте широко скроен човек, който търси приключения и лесно установява контакти с други хора. Имате добри приятели и сте готови на всичко, за да поддържате хармонични отношения с тях. За вас колективният интерес е над личния. Може да се влюбите в приятел, но дори да не е така със сигурност имате нужда от интелигентен партньор, с когото може да общувате и да споделяте идеи.

Скучните връзки не са вас – бързо ще се отегчите. Що се отнася до кариерата, мисията ви е да работите за благото на повече хора или да обучавате другите. По-ефективни сте когато работите в екип, а не индивидуално.

Везни с Асцендент Козирог

Вие сте амбициозен човек, който се стреми към развитие в кариерата или към признание от обществото. По всяка вероятност ще получите това, което искате, защото сте работливи, последователни и организирани. Някои от вас може дори да стигнат до висок обществен пост, да оглавят компания, организация и дори държава.

Известни сте със своята принципност, което е предпоставка за успех в много области, но в личните отношения ще имате полза, ако сте малко по-гъвкави и се опитате да приемате хората такива, каквито са. Сферата на чувствата е доста сложна за вас – трудно изразявате емоциите си.

Везни с Асцендент Водолей

Вие сте човек, който мисли мащабно и не желае да се съобразява с рамки и правила. Следвате своите собствени убеждения и имате усещането, че съдбата ви е отредила специална мисия. Ако трябва да направите нещо, винаги го обмисляте внимателно и преценявате всички „за” и „против”, заради което рядко грешите.

Възможно е обаче от много мислене да започнете да се колебаете и изпуснете шанса си. Ще бъде във ваша полза, ако се доверявате повече на интуицията си и живеете в настоящето, вместо постоянно да предвиждате какво ще се случи в бъдеще. По всяка вероятност обичате да пътувате и да трупате нови знания и опит.

Везни с Асцендент Риби

Едва ли има по-голям романтик от вас. Вие не просто обичате да сте влюбени, но и се стремите към пълно сливане с другия. Понякога стигате до там, че забравяте за себе си и правите повече компромиси, отколкото е необходимо. За вас е много трудно да скъсате с някого – ще стоите до последно с надеждата, че нещата ще се оправят.

Финансовата зависимост също е често срещана – за да я избегнете, старайте се да изкарвате сами парите си и да не разчитате толкова на другите. Изкуството е чудесна сфера на реализация при вас, макар че някои може да се насочат и към финансите или психологията.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти