Каква си според асцендента: зодия Везни - I част

Каква си според асцендента: зодия Везни - I част
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

Везните без съмнение са омайниците на зодиака – те са учтиви, елегантни и с вкус към красивото.

Ако сте родени под този знак, вие сте най-щастливи, когато около вас цари хармония и имате до себе си човек, който ви кара да се чувствате специални.

Често се колебаете в желанието си да угодите на всички, но решите ли нещо със сигурност, може да сте много смели и решителни.

Ето какви качества и склонности добавят различните Асценденти към вашия характер:

Везни с Асцендент Овен

Вие сте човек със силно развито чувство за справедливост и ясно формулирани принципи. Може да сте много мили и да правите не малко компромиси, но налага ли се да защитите себе си, друг човек или кауза, в която вярвате, ставате истински воин.

Да имате връзка е най-важно за вас – ако сте сами, се чувствате непълноценни.

Основното предизвикателство пред вас е да научите да бъдете част от двойка и да се свързвате с хората около вас, без да губите индивидуалността си. Бихте могли да се реализирате като съдия или дипломат.

Везни с Асцендент Телец

Вие търсите красивото във всекидневието и дори в най-обикновените неща. Държите на реда и вероятно отделяте доста време, за да разкрасявате пространството около вас.

В работата си влагате някакъв свой талант или използвате дарбата си да се разбирате с хората. Тъй като имате вкус за красивото, бихте могли да се реализирате като стилист, графичен дизайнер или пък да се занимавате с изкуство.

Да имате хармонични отношения с хората, с които работите, е важно за вас. Ако обаче очакват от вас да бъдете лидер, ще ви бъде трудно, защото трудно взимате решения и не обичате да се конфронтирате.

Везни с Асцендент Близнаци

Вашата мисия е не само да се наслаждавате на красивото, но и сами да го творите – вероятно рисувате добре, имате хубав глас или правите нещо, което да хваща окото.

Възможно е също да привличате хората с външния си вид или с някаква природна даденост. Харесва ви да сте център на внимание и нищо чудно да сте любовчии – ако не, най-малкото сте много романтични.

Искате човекът до вас да ви се възхищава и държите на външния вид, но общуването във връзката е не по-малко важно – скучните отношения не са вас, независимо колко силна е страстта и колко прилекателен е човекът.

Везни с Асцендент Рак

Вие сте човек, роден за семейство. Случайните връзки не са вас – когато се обвързвате, се отдавате едва ли не за цял живот. Вероятно държите на традициите, уважавате предците си и сте много привързани към родителите си.

Бракът на родителите ви е определящ и за вашия любовен живот – може би партньорът ви прилича на някой от родителите ви или връзката ви е копие на тяхната.

И все пак вашата задача е да излезете от рамките на собственото си семейство и да изградите отношенията с човека до вас по нов начин, така че да сте равноправни и да се радвате на повече хармония.

Везни с Асцендент Лъв

Вие сте човек на забавленията и удоволствията. Обичате да общувате, да сред хора и по всяка вероятност бързо ставате център на внимание. Скуката не е за вас, така че търсете разнообразие – и в работата, и в заниманията за свободното време.

Тъй като привличате хората и сте общителни, не страдате от липса на любовни преживявания. Имате нужда човекът до вас да ви показва колко сте специални. Не допускайте рутината да убие романтиката във връзката ви, защото няма да се чувствате добре.

Потърсете си призвание, което да е свързано с повече динамика, пътувания и комуникация, и се насочете към области, в които може да използвате чара си, за да въздействате на околните.

Везни с Асцендент Дева

Вие сте учтив и любезен човек, който бърза да услужи на другите. Зад фасадата на професионалист и работяга се крие романтична душа, която копнее да бъде обичана и приета от околните.

Има известен риск обаче да се вкопчвате в партньорите си или да правите прекалено много компромиси само и само да запазите връзката си.

При вас по някакъв начин любовта и парите са свързани – може да забогатеете чрез брак или бракът да е най-голямата ценност за вас. Бихте могли да се реализирате в сферата на финансите или недвижимите имоти.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти