Каква си според асцендента: зодия Телец - II част

Каква си според асцендента: зодия Телец - II част
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

Миналата седмица ви споделихме какви са представителите на зодиакалния знак Телец с асцендент Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева. (припомнете си статията тук)

Вижте и втората част на темата каква личност сте според асцендента, ако сте зодия Телец:

Телец с асцендент Везни

Вие сте човек, който има особен усет към красивото и стойностното.

Вероятно рисувате добре, насочили сте се към графичния дизайн, модата или някаква друга професионална сфера, в която може да използвате своето чувство за естетика.

Обичате отношенията ви да бъдат спокойни – дисхармонията, конфликтите и споровете ви отблъскват. Другите области, в които бихте могли да се реализирате, са финансите и бизнесът, защото основният ви урок е да се научите да боравите с пари и да ги разпределяте правилно.

Това, което може да ви изиграе лоша шега, е изкушението да използвате чара си за лично облагодетелстване. Старайте се да не го правите, давайте дължимото на хората, които работят за вас, но и вие изисквайте онова, което сте заслужили.

Телец с асцендент Скорпион

Вие сте човек, който се привързва силно – няма значение дали става дума за любов, или за някаква дейност, в която влагате сърцето си. Ангажирате ли се с някого или с нещо – край, нищо не може да ви откаже. Това ваше качество е много полезно в работата, защото ви позволява да бъдете последователни и да не позволявате на препятствията да ви спират. В личния живот обаче прекаленото вкопчване може да ви направи ревниви и твърде обсебващи. Вашата сила е способността да оцелявате и при най-голямата криза, а слабостта ви е липсата на гъвкавост. Трудно се адаптирате към условия, които не зависят от вас, и гледате да избягвате промените. Връзките ви не са особено балансирани – или вие се налагате, или попадате под властта на партньора си.

Телец с асцендент Стрелец

Вашата основна цел в живота е да успеете да съчетаете потребността си от спокойствие и сигурност с тази от приключение. Интересното е, че вие съчетавате и двете – постоянно търсите предизвикателства, но в същото време ви е необходимо нещо постоянно и сигурно, на което да се опрете. Имате навици, които стрикно спазвате, но не бихте се чувствали добре, ако тъпчете на едно място. Би било чудесно, ако работата ви ви дава възможност да се развивате и да учите; не е изключено да се реализирате и като учител в някаква сфера или да се занимавате с образование. Това, което може да ви създаде проблеми, е необходимостта да бъдете прави на всяка цена. Няма да ви навреди да разчупите малко мисленето си и да не налагате мнението си на околните.

Телец с асцендент Козирог

Вие сте здраво стъпили на земята и сте опора за близките си. Трудно вярвате на неща, които не можете да видите или да пипнете – отвлечените идеи и концепции не са за вас. Може би имате талант да изработвате нещо с ръце, изкарвате си прехраната чрез изкуство или сте надарени с някаква  много практична дарба. Обичате удоволствията и честично се глезите. За да се чувствате добре, трябва да можете да творите и да се изявявате, но творческият хаос не е ваша територия – вие имате нужда от схема, план или от нещо друго, на което да се опрете. Не сте от хората, които ей така се впускат в неизвестното – сигурността е важна за вас, включително и материалната. Не се стремете към бързи постижения – напредвайте бавно и успехът ви ще бъде траен.

Телец с асцендент Водолей

Вие сте човек, който каквото и да прави, по някакъв начин разчупва установените правила и прави впечатление на околните. Семейството, в което сте били отгледани, е много важен фактор в живота ви, но каквито и да са били отношенията в него, вашата мисия е да откриете собствения си път и да се поучите от грешките на своите родители. За вас е важно да имате собствен дом и собствено семейство – това ще ви даде усещане за стабилност и ще имате свое пространство, в което да се оттегляте, когато имате нужда. Вашите най-големи постижения вероятно ще се случат в по-зряла възраст – когато вече сте открили кои сте, имате достатъчно самочувствие и слушате вътрешния си глас, вместо да живеете по нечии чужди правила.  

Телец с асцендент Риби       

Вие сте романтични в любовта, а що се отнася до работата, имате нужда от вдъхновение, за да се чувствате удовлетворени. Подходящи за вас са професии, свързани с изкуство, а нищо чудно да имате и писателски талант или дарба да общувате добре с околните. Това, което ви пречи, е, че често не знаете какво точно искате или пък ви е нужно повече време, за да се задействате и да откриете вярната посока. Понякога се жертвате прекалено много за другите, което също не ви помага. За да не похабите дарбите си, открийте какво ви вдъхновява – тогава ще проявите постоянство, което ще изненада и самите вас. Ученето е нещо, което ви се удава чудесно – колкото по-често усвоявате нови знания и умения, толкова по-добре за вас.

Припомнете си още:

Каква си според асцендента: зодия Риби - I част

Каква си според асцендента: зодия Риби - II част

Каква си според асцендента: зодия Водолей - I част

Каква си според асцендента: зодия Водолей - II част

Каква си според асцендента: зодия Козирог - I част

Каква си според асцендента: зодия Козирог - II част

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти