Каква си според асцендента: зодия Телец - I част

Каква си според асцендента: зодия Телец - I част
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

Хората, родени под знака Телец, са известни със своето постоянство и упорство. Те са спокойни и много търпеливи, но ядосат ли се, няма сила на света, способна да ги удържи.

Обичат вкусната храна, комфорта и парите. Ала може би най-важният урок, който можем да научим от Телеца, е да ценим себе си и дарбите, които имаме.

Ако сте зодия Телец и знаете своя Асцендент (изгряващ знак), може да разберете повече за себе си, като прочете съответната комбинация.

Телец с Асцендент Овен

Вие сте човек, който знае какво иска и често успява да го постигне, тъй като имате и хъс, и постоянство. Поставите ли си някаква цел, преследвате я с цената на всичко. Парите и материалната сигурност са много важни за вас – когато ги имате, се чувствате спокойни. Има голяма вероятност да натрупате състояние, особено ако откриете какви таланти притежавате и ги развивате.

Стремите ли се обаче само към пари, има риск в някакъв момент да претърпите неочаквани загуби, да живеете с постоянно безпокойство за банковата си сметка или да станете прекалено алчни. За да бъде животът ви по-приятен, трябва да преодолеете собствения си инат и да се научите да се вслушвате в чуждо мнение.

Телец с Асцендент Телец

Търпението е ваше основно качество. То ви е и много необходимо, тъй като при вас всичко се случва бавно. Донякъде обаче вие сами възпрепятствате развитието си, тъй като изобщо не обичате да правите промени и чашата наистина трябва да прелее, за да предприемете нещо. Изключително привързаните сте към хора и вещи, които ви дават усещане за спокойствие и комфорт. Внимавайте обаче, защото има риск така да се вкопчите в нещо, че да останете дълго време в ситуация, която всъщност не е добра за вас.

Опитайте се понякога да разчупвате рамките на познатото – ще разберете, че така ще избегнете застоя и животът ви ще бъде по-интересен. Ревността е демон, който трябва да победите, защото иначе може да си имате сериозни проблеми в брака и връзките.

Телец с Асцендент Близнаци

За разлика от други представители на вашия знак, вие сте доста по-разчупени – интересувате се от много неща и сте склонни да приемате нови идеи само защото са интересни и ви интригуват. Вероятно сте артистични, бива ви в творческите занимания или най-малкото се увличате от изкуство. Откриването на вашия талант може да отнеме повече време, но пък случи ли се, има шанс да постигнете големи успехи. Не е изключено и сами да саботирате себе си, като не си вярвате достатъчно или смятате, че от дарбата ви няма смисъл.

Не го правете – щом нещо ви доставя удоволствие, значи това е вашето призвание. Някои от вас биха се реализирали успешно, като работят за благотворителни каузи.

Телец с Асцендент Рак

Вие имате сериозни амбиции да се развивате в областта, в която работите, и не само това – искате успехите ви да бъдат забелязани и да повлияят на повече хора. Вероятно имате талант да печелите пари, но ще изпитате най-голямо удовлетворение, ако парите не са ви просто цел, а средство, чрез което да помагате на други хора и да им давате нещо, от което имат нужда. Това, което не трябва да допускате, е да разчитате на някой друг – включително и материално – и да бездействате.

Така стремежите ви ще отидат на вятъра и ще ощетите не само себе си, но и всички хора, които може да имат полза от вашето развитие. Трудно правите промени, но когато се случат, са радикални и с големи последствия. В любовта вие сте много постоянни – търсите партньор за цял живот.

Телец с Асцендент Лъв

Вие сте човек, който има собствено виждане за живота и трудно прави компромиси. Стремите се да се реализирате професионално и имате всички предпоставки да го постигнете – вашите успехи няма да останат незабелязани. Предпочитате обаче да работите сами, а не за някой друг, така че най-добре е да се ориентирате към собствен бизнес или свободна професия.

Имате лидерски умения, но може да сте твърде авторитарни – ако искате да сте добър ръководител, давайте малко повече свобода на служителите си и ги стимулирайте да се изявяват творчески, вместо да разчитате само на заповеди. Тъй като един от основните ви уроци е да се научите на толерантност, вероятно съдбата ще ви среща с хора, които по някакъв начин са различни от вас.

Телец с Асцендент Дева

Вие сте много практичен човек и отличен професионалист, който се справя чудесно с материалната страна на живота. Ако трябва да се свърши някаква работа и то качествено, трудно някой би могъл да го направи по-добре от вас. Имате нужда да се доказвате и професионалните ви умения да бъдат високо оценявани, а нищо чудно с времето и опита да се превърнете и в учител в своята област. Ако не сте оценени на работното ви място, със сигурност няма да се чувствате добре.

Внимавайте да не се преуморявате прекалено и не допускайте хората да се възползват от вас, като поемате и техните отговорности само и само да бъдете полезни. Възможно е в любовта да попадате на нуждаещи се хора, за които трябва да се грижите.

Очаквайте съвсем скоро и втората част на материала - за зодия Телец с асценденти Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

Прочетете още:

Зодиите и модата

Зодиите: Пълно разголване

Трите зодии, които винаги изневеряват

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти